МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА
АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

У Агенцији одржан састанак са представницима Мото клуба Безбједност Бања Лука и Мото клуба Безбедност Србија

02.02.2018.

*Име:


Е-пошта:


*Ваш одговр*Сигурносни број:


ФОТО / ВИДЕО ГАЛЕРИЈА