МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА
АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

Вијести

Сутра почиње V Међународнa конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

2016-10-12 14:55:18

Сутра почиње V Међународнa конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по пети пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се V Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.

Наведена конференција биће одржана 27. и 28. октобра 2016. године  у Конференцијској сали Владе Републике Српске ( Бања Лука, Трг Републике Српске 1).

На наведеној конференцији биће презентовано преко 40  научних и стручних радова аутора из Републике Српске и иностранства.

Овим путем Вас позивамо да узмете активно учешће у раду Конференције преношењем својих драгоцјених искустава из области безбједности саобраћаја у локалним заједницама. 

За све додатне информације везано за V међународну конференцију можете се обратити на телефон 051/220-330 у времену од 7,30 до 15,30 часова или путем линка http://bslz.ekonferencije.com/

Програм конференције, 2016. година

 


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Претходна новост Следећа новост >