Посјета малишанима ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Кнежеву

Посјета малишанима ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Кнежеву

„Пажљиво на путу до школе“ биле су ријечи Директора Агенције за безбједност саобраћаја Милије Радовића упућене малишанима ОШ „Доситеј Обрадовић“ приликом данашње посјете наведеној школи.

Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, заједно са представницима Ауто-мото савеза и Ауто-мото друштва„Кнежево“ те командиром полицијске станице у Кнежеву поводом почетка нове школске године посјетили су малишане ОШ „Доситеј Обрадовић“.

Током наведене посјете школарцима су гости пожељели сигурне и безбједне школске дане, нагласивши да је почетак школске године прилика да се још једном скрене пажња јавности на угроженост ђака у саобраћају и апелује на све учеснике у саобраћају да заштите најмлађе.

Том приликом малишани су имали прилику да погледају презентације  „10 лекција које живот значе“ и разговарају о проблемима са којима се сусрећу на путу од куће до школе.

Малишанима су по завршетку подјељени пригодни поклончићи (мајице, саобраћајни буквари, распореди часова и образовни леци).

Током септембра мјесеца Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарством саобраћаја и веза, Министарством унутрашњих послова, Министарством просвјете и културе, Ауто-мото савезом Републике Српске и јединицама локалне самоуправе и ове године реализује превентиву кампању под називом  „ВОЗАЧИ, ШКОЛА ЈЕ ЗА НАС, ОПРЕЗ ЈЕ ЗА ВАС“.

 
© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab