Изабран аутомобил године у Републици Српској

Изабран аутомобил године у Републици Српској

Синоћ, 20.02.2020. године у Народном позоришту Републике Српске одржана је јубиларна 20-та по реду манифестација „Избор аутомобила године у Републици Српској“. Организатор манифестације била је раедакција “Саобраћај и ми”.

За разлику од предходних година, аутомобили су били подијељени у три категорије, а међу побједницима категорија изабран је и аутомобил године.

Стручни жири за аутомобил године изабрао је аутомобил марке Тојота корола а процедура избора се проводила сходно правилима и критеријима који се примјењују у Европи, земљама на простору бивше Југославије, те у Федерацији БиХ.

У оквиру овогодишње манифестације избора аутомобила године, Педагошког завода, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез  реализовали су и превентивну активност “Саобраћај у очима дјеце”, у склопу које су дјеца школског узраста фотографијама и видео-прилозима указали на проблеме у саобраћају на путу од куће до школе те од школе до куће.

Најбоља фотографија и видео снимак, као и најактивнија школа и наставник синоћ су награђени а награде су обезбједили Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто мото савез.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab