„Дани безбједности саобраћаја у Добоју“

 „Дани безбједности саобраћаја у Добоју“

Под генералним покровитељством предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића, а у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Жељезница Републике Српске, Ауто-мото савеза Републике Српске, Градске управе Добој, Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета Источно Сарајево, Ауто-мото друштва „Добој“ и „Поште Српске“ а.д. Добој 10. и 11. јуна 2021. године одржаће се манифестација „Дани безбједности саобраћаја“ у Граду Добоју.

Низом активности које су предвиђене за наведене дане грађанима и јавности скренуће се пажња на одговорно учешће у саобраћају.

На Саобраћајном факултету у Добоју са почетком у 10:00 часова биће одржана свечана академија док ће званично отварање манифестације бити уприличено у парку „Народних хероја“ у Добоју у 11:00 часова.

У парку су предвиђене бројне активности како с малишанима из основних школа тако и са студентима Саобраћајног факултета у Добоју.

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab