Представљен пројекат „Вежи појас за безбједну вожњу“

Представљен пројекат „Вежи појас за безбједну вожњу“

Помоћник министра саобраћаја и веза Драган Станимировић и замјеник директора Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић присуствовали су промоцији пројекта "Вежи појас за безбједну вожњу", чији је циљ промоција безбједности саобраћаја у локалној заједници.

Станимировић је изјавио да је везивање појаса један од најефикаснијих видова заштите учесника у саобраћају, те да Министарство саобраћаја и веза чини максималне напоре на промоцији коришћења појаса и аутосједалица у вожњи.

"Појас и аутосједалица утичу на смањење тежине тјелесних повреда приликом саобраћајних незгода, али и ризика од погибије. Грађани морају поштовати прописе како би безбједност у саобраћају била побољшана", изјавио је Станимировић.

Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске финансирала је пројекте намијењене омладинским савјетима локалних заједница, омладинским организацијама и организацијама за младе, а пројекат "Вежи појас за безбједну вожњу", који проводи Удружење грађана "Радост" је један од препознатих као друштвено одговоран и награђен.

 


 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS