У Приједору и Новом Граду обиљежена кампања „Лако је алкохол одбити“

У Приједору и Новом Граду обиљежена кампања „Лако је алкохол одбити“

У Приједору и Новом Граду у суборту, 25. децембра 2021. године обиљежена је кампања „Лако је алкох одбит“.

Представници Агенције за безбједност саобраћаја, службеници Полицијске управе Приједор, представници Града Приједора и Општине Нови Град и ауто мото друштава реализовали су активности са циљем подизања свијести свих грађана и повећања степена безбједности у соабраћају кроз смањење броја возача који учествују у саобраћају под дејством алкохола, возачима и грађанима подијељен је промотивни летак који садржи информације о штетностима и посљедицама управљања возилом под дејством алкохола.

И ове године специјализовано оглашавајуће возило облијепљено порукама кампање пуштало је радио џингл припремљен за ову кампању, а демонстриране су и „пијане наочале“.

Кампања „ЛАКО ЈЕ АЛКОХОЛ ОДБИТИ“ почела је 17. децембра 2021. године и трајаће до 31. јануара 2022. Године, а биће реализована од стране Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Републичке управа за инспекцијске послове, Агенције за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, јединице локалне самоуправа, Радио Телевизије Републике Српске као медијског партнера и компаније Витинка.

 

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS