Успјешно проведена радионица за запослене у јединицама локалне самоуправе

 Успјешно проведена радионица за запослене у јединицама локалне самоуправе

Агенција за безбједност саобраћаја, Министарство управе и локалне самоуправе и Савез општина и градова успјешно су провели још једну радионицу за запослене у јединицама локалне самоуправе на тему „Паметна одржива урбана мобилност: значај и изазови“.

Извођачи радионице су професори и сарадници Универзитета у Београду и Новом Саду, представник градске управе Београда, као и представници Одсјека за координацију, планирање и статистике Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Радионица је била намијењена запосленима у јединицама локалне самоуправе који су ангажовани или ће бити ангажовани на пословима и релевантним активностима везаним за координацију, праћење и промоцију безбједности саобраћаја, као и израду и провођење стратешких докумената из ове области на нивоу јединица локалне самоуправе.

Програм радионице био је осмишљен тако да учесницима пружи основне информације о „Smart Mobility концепту“, структурама планова, студијама и пројекатима паметне одрживе урбане мобилности, као и планирању и пројектовању система мобилности са примјерима добрих пракси из региона.

Радионица је одржана електронским путем, односно путем платформе Microsoft Teams.

Програм радионице можете погледати овдје.

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS