Успјешно проведена радионица на тему „АНАЛИЗА ПРЕГЛЕДНОСТИ НА ПОСТОЈЕЋИМ ПУТЕВИМА“.

Успјешно проведена радионица на тему „АНАЛИЗА ПРЕГЛЕДНОСТИ НА ПОСТОЈЕЋИМ ПУТЕВИМА“.

Агенција за безбједност саобраћаја у сарадњи са Министарством управе и локалне самоуправе провела је још једну успјешну радионицу на тему „АНАЛИЗА ПРЕГЛЕДНОСТИ НА ПОСТОЈЕЋИМ ПУТЕВИМА“.

Програм радионице је осмишљен тако да учесницима пружи основне информације везане за типове прегледности, њихову улогу и значај у безбједности саобраћаја, анализу расположиве прегледности на постојећим путевима али и да упозна учеснике са иновативним методама и алатима у анализама прегледности.

Такође, на радионици је приказан примјер провјере безбједности саобраћаја на дионици пута ДП IБ23. 02334 (Паковраће – Кратовска Стена) у Србији. У оквиру ове теме је приказана расположива претицајна прегледност на овој дионици, те је скренута пажња на њену значајну улогу у безбједности саобраћаја.

Радионица је била намјењена лиценцираним ревизорима и провјеривачима безбједности саобраћаја, пројектантима, као и полицијским службеницима који раде на увиђајима саобраћајних незгода.

Извођачи радионице су били професор др Вук Богдановић, Факултет техничких наука Универзитет у Новом Саду и Мишел Сабо, дипломирани инжињер грађевине.

Програм радионице можете погледати овдје.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS