Вијести

article
У организацији Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Савјета за безбједност саобраћаја општине Зворник, 16.12.2015. године, одржана је радионица са циљем да се покушају дефинисати узроци превеликог броја саобраћајних незгода у којима је смртно страдао велики број лица (11 погинулих лица), као и да се покуша бар дјелимично побољшати безбједност саобраћаја на путевима.
article
КК „Посавина“ и КК „Козара“, у куглани „КОЗАРА“ у Градишци 16. децембра 2015. године, под водством Горана Шмитрана, главног инспектора за саобраћај у Управи полиције МУП-а Републике Српске организовали су активности и дружење и том приликом озваничили почетак кампање „Стоп алкохолу у саобраћају“.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенције за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савеза Републике Српске, Града Бања Луке конференцијом за медије која је одржана данас у 12,00 h у просторијама Прес центра Владе Републике Српске озваничили су почетак превентивне кампање „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“
article
У периоду од 17. децембра 2015. године до 31. јануара 2016. године Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе провешће превентивну кампању под називом „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“.
article
Дана 15. децембра 2015. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХIV сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Синоћ је, са почетком у 19 часова, у оквиру изложбеног простора Музичког павиљона у Бањалуци отворена изложба фотографија насталих у оквиру конкурса који је био расписан као саставни дио пројекта „Не стај ми на пут“, који је покренуло Удружење младих са инвалидитетом „Ифопарт“ из Бањалуке.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства просторног уређења, грађевинарства и екологије и Агенције за безбједност саобраћаја разговарали су данас са делегацијом Регионалног центра за животну средину за Централну и Југоисточну Европу, коју је предводио Џером Симпсон.
article
Образовно-забавна представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске, јуче 23. новембра 2015. године посјетила је малишане ОШ „22.октобар“ у Сурчину, Република Србија.
article
Образовно-забавна представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске одиграна је 20. новембра 2015. године пред основацима општине Мркоњић Града. Наведена представа намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају. Представа доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 29. и 30. октобра 2015. године успјешно су организовали IV Међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржан под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у Бањој Луци (Конференцијској сали Владе Републике Српске).

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS