Oдржана прес конференција у просторијама Прес центра Владе Републике Српске

Oдржана прес конференција у  просторијама Прес центра Владе Републике Српске

Данас са почетком у 11,00 часова у просторијама Прес центра Владе Републике Српске одржана је прес конференција за новинаре поводом одржавања манифестације „Избор аутомобила за 2015. годину“ коју традиционално организује редакција „Саобраћај и ми“ у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза, Агенцијoм за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савезом Републике Српске.

Конференцији су присуствовали Миро Глигоревић организатор манифестације, уредник редакције „Саобраћај и ми“, Милија Радовић директор Агенције за безбједност саобраћаја, Ранко Бабић генерални секретар Ауто-мото савеза Републике Српске, Драго Талијан предсједник организационог одбора манифестације, директор бањалучке компаније EIB Internationale и Зоран Тадић, предсједник стручног жирија избора аутомобила године.

На конференцији је поред најаве избора аутомобила године најављена и Седмица безбједности саобраћаја УН-а која ће се одржати у мају а посвећена је безбједности дјеце у саобраћају. Мото овогодишње Седмица безбједности саобраћаја је „Спасимо животе дјеце“.

У оквиру ове седмице акценат је дат потписивању Дјечије декларације за безбједност саобраћаја, а такође биће уприлићен низ активности намјењен безбједности у саобраћају.

 

 

 

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab