Одржане радионице на тему „АНАЛИЗА ПОДАТАКА О САОБРАЋАЈНИМ НЕЗГОДАМА И ЊИХОВ ЗНАЧАЈ ЗА УПРАВЉАЊЕ БЕЗБЈЕДНОШЋУ САОБРАЋАЈА“

Одржане радионице на тему  „АНАЛИЗА ПОДАТАКА О САОБРАЋАЈНИМ НЕЗГОДАМА И ЊИХОВ ЗНАЧАЈ ЗА УПРАВЉАЊЕ БЕЗБЈЕДНОШЋУ САОБРАЋАЈА“

У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“ Министарство управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) организовали су радионице на тему „АНАЛИЗА ПОДАТАКА О САОБРАЋАЈНИМ НЕЗГОДАМА И ЊИХОВ ЗНАЧАЈ ЗА УПРАВЉАЊЕ БЕЗБЈЕДНОШЋУ САОБРАЋАЈА“

Овом обуком били су обухваћени начелници одјељења у чијем дјелокругу рада су послови саобраћаја као и службеницима у јединицама локалне самоуправе који се баве просторним уређењем и стамбено- комуналним пословима, те службеници МУП.

Обуку су спровели: еминентни стручњак из области безбједности саобраћаја Проф. др Крсто Липовац – Саобраћајни факултет Београд; Милија Радовић – директор Агенције за безбједност саобраћаја; Милан Тешић, Агенција за безбједност саобраћаја и Бојан Марић, Саобраћајни факултет Добој.

Програмом радионица учесницима су пружини одговори на практична питања и изазове са којима се суочавају у раду, а кроз разматрање релевантних прописа и анализу актуелних проблема.

Прва радионица одржана је у Требињу, 05. октобра 2015. године, друга радионица одржана је у Источном Сарајеву,  06. октобра 2015. године , трећа у Бијељини  07. октобра 2015. године и четврта радионица одржана је Бањој Луци 08. октобра 2015. године.

Детаљан извјештај са радионица моћи ћете погледати наредне седмице на нашем сајту, док фотографије са радионица у нашој фотогалерији под називом „Радионице 2015. година“.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab