„НE СТАЈ МИ НА ПУТ"

„НE СТАЈ МИ НА ПУТ

Синоћ је, са почетком у 19 часова, у оквиру изложбеног простора Музичког павиљона у Бањалуци отворена изложба фотографија насталих у оквиру конкурса који је био расписан као саставни дио пројекта „Не стај ми на пут“, који је покренуло Удружење младих са инвалидитетом „Ифопарт“ из Бањалуке.

„Не стај ми на пут“ је пројекат који за циљ имао подизање свијести возача о њиховим грешкама, како би се почели савјесно понашати. На конкурс је стигло око 70 радова од 15 аутора, сазнајемо од предсједнице Скупштине удружења “ ИнфоПарт” и координарке пројекта Тијане Ћуп.

“Пројекат смо покренули уз финансијску помоћ Града Бањалука. Он за циљ има подизање свијести свих учесника у саобраћају да непрописним паркирањем стварају проблем у кретању лицима са инвалидитетом, али и свих осталих грађана. Не само да нам представљају препреку у кретању већ нам и угрожавају живот”, казала је она.

Од стране покретача кампање одабрано је 35 фотографија, при чему су за три најбоља аутора уручене и одговарајуће новчане награде.

Агенција за безбједност саобраћаја поздравља организовање акција овог типа, који има за циљ промјену свијести свих учесника у саобраћају, те овим путем изражава захвалност свим учесницима у пројекту, награђеним,  а посебно организаторима јер су препознали одређене проблеме које утичу на безбједност учесника у саобраћају.

Испред Агенције за безбједност саобраћаја отварању изложбе присуствовали су директор Агенције Милија Радовић и Миленко Џевер, при чему награђеним ауторима фотографија од стране Агенције уручени и симболични поклони.

 

 

 

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab