Представа „Мирка“ одиграна пред малишанима Шарговца, Шамца и Станара

Представа „Мирка“ одиграна пред малишанима Шарговца, Шамца и Станара

Представа „Мирка“ намјењена дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају у протеклој седмици изведена је пред бројним малишанима Шарговца, Шамца и Станара.

Наведена представ 10. маја изведена је у ОШ „Ђура Јакшић“ у Шарговцу, Град Бања Лука, 11. маја у Кино сали Општине Шамац за малишане ОШ „Доситеj Обрадовић“, а 12. маја у ОШ „Десанка Максимовић“, Општина Станари.

Током наведених извођења представу је погледало преко 500 дјеце. Представа је као и увијек одлично прихваћена од стране малишана који су по завршетку представе били препуни утисака а најбољим су уручени саобраћајни буквари.

Представу „Мирка“ 27. маја 2016. године имаће прилику да погледају малишани који учествују у  саобраћајно-образовном такмичењу „Дјеца у Саобраћају 2016.“ које ће се одржати у Бањи Вручици 26. и 27. маја 2016. године

Агенција за безбједност саобраћаја у сарадњи са Ауто-мото савезом јуни мјесец према Плану активности за 2016. годину са представом „Мирка“ планира посјету Општини Угљевик, након чега би услиједила кратка пауза јер дјеца одлазе на заслужени распуст. А представа „Мирка“ поново ће бити приказивана у септембру пред неким новим клинцима.

Напомене ради, приликом израде плана одржавања представе „Мирка“ у 2016. години, вођено је рачуна да ниједна регија Републике Српске не буде занемарена.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS