Одржане радионице: „Унапређење безбједности саобраћаја у области израде планске и техничке документације“ и „Безбједност саобраћаја у зонама школа“

Одржане радионице: „Унапређење безбједности саобраћаја у области израде планске и техничке документације“ и „Безбједност саобраћаја у зонама школа“

У периоду од 16. до 26. маја 2016. године у градовима Требињу, Источном Сарајеву, Бијељини и Бањој Луци одржане су радионице на тему „Унапређење безбједности саобраћаја у области израде планске и техничке документације“ и „Безбједност саобраћаја у зонама школа“. Радионице су организоване од стране Министарства управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са јединицама локалних самоуправа.

Као циљна група радионица, поред запослених који су ангажовани на пословима саобраћаја  и безбједности саобраћаја су били и запослени који дјелују  и раде у оквиру одјељења или одсјека за урбанизам и просторно планирање, као и директори и радници школа.

Програм радионица је био осмишљен тако да учесницима пружи одговоре на практична питања и изазове са којима се суочавају у раду, а кроз разматрање релевантних прописа и анализу актуелних проблема.

Радионице су спровели: еминентни стручњак из области безбједности саобраћаја проф. др Крсто Липовац – Саобраћајни факултет Београд; проф. др Бранкица Милојевић, проф. др Владан Тубић, Милија Радовић – директор Агенције за безбједност саобраћаја; Милан Тешић и Миленко Џевер, Агенција за безбједност саобраћаја и проф. др Бојан Марић, Саобраћајни факултет Добој.

Закључке радионица можете погледати Овдје, док фотографије са радионица у нашој фотогалерији под називом „Радионице 2016. година“.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS