„Пажљиво на путу до школе“ – почела нова школска година

„Пажљиво на путу до школе“ – почела нова школска година

„Пажљиво на путу до школе“ биле су ријечи Министра просвјете и културе Дане Малешевић и Министра саобраћаја и веза Неђе Трнинић упућене малишанима ОШ „Петар Кочић“. Министри те директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић и предсједник Савјета за безбједности саобраћаја Општине Градишка Жељко Билбија поводом почетка нове школске године посјетили су данас ОШ „Петар Кочић“ у Новој Тополи, Општина Градишка.

Током наведене посјете школарцима су гости пожељели сигурне и безбједне школске дане, нагласивши да је почетак школске године прилика да се још једном скрене пажња јавности на угроженост ђака у саобраћају и апелује на све учеснике у саобраћају да заштите најмлађе. Безбједност дјеце у саобраћају зависи од одговорности свих одраслих, било да су у питању возачи, родитељи, васпитачи, учитељи и др.  

Том приликом малишани су имали прилику да погледају презентације „10 лекција које живот значе“ и разговарају о проблемима са којима се сусрећу на путу од куће до школе. Малишанима су по завршетку подјељени пригодни поклончићи (мајице, свјетлоодбојне прслуке, распореде часова, сликовнице, бојанке и едукативне летке).

 


 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS