Почела „Дјечија недјеља“

 Почела „Дјечија недјеља“

„Дјечија недјеља“ обиљежава се сваке године у првој седмици мјесеца октобра и има за циљ упознати ширу јавност са потребама дјеце, њиховим психо-социјалним одрастањем у приближно једнаким условима. Ове године Дјечија недјеља обиљежава се под слоганом „Породица на првом мјесту“.

У Републици Српској, низом манифестација обиљежава се „Дјечија недјеља“. Активности и манифестације посвећене су дјеци, развоју потенцијала и задовољавању потреба у породици, друштву и околини, као и подизању свијести родитеља и околине о значају породице и заједнице у којој живе за здрав развој и раст дјеце.

Централна манифестација одржаће се у петак 07. октобра 2016. године. Министарство здравља и социјалне заштите поводом одржавања “Дјечије недјеље” вршиће промовисање вриједности породичног живота, Стратегије унапређења социјалне заштите дјеце без родитељског старања 2015-2020, као и дистрибуцију промотивног материјала у надлежним установама. Кроз службену пошту дистрибуираће се леци који промовишу вриједности породице.

И ове године као и претходних Министарство саобраћаја и веза, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза обиљежиће „Дјечију недјељу“.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab