Агенција за безбједност саобраћаја учесвовала на трећем САЈМУ ЗА ДЈЕЦУ И ПОРОДИЦУ 2017

Агенција за безбједност саобраћаја учесвовала на трећем САЈМУ ЗА ДЈЕЦУ И ПОРОДИЦУ 2017

Агенција за безбједност саобраћаја заједно са Aуто - мото савезом Републике Српске учествовала је на САЈМУ ЗА ДЈЕЦУ И ПОРОДИЦУ који је одржан 20. и 21. маја, у Спортској дворани ”Борик” у Бањој Луци.

Ова дводневна манифестација угостила је бројне малишане из вртића, школа, удружења и клубова који су дошли да представе своја умијећа и предани рад, па су тако посјетиоци могли да уживају у игри, забави, плесу, пјесми и дружењу. Посјетиоци, поред наведеног могли су уживати у представама, концертима, разним такмичењима, едукативним предавањим, радионицама.

Манифестација је имала за циљ да промовише породичне вриједности, бригу о дјеци, родитељство, креативност и спортски дух. Организована је по узору на сличне манифестације које већ цијелу деценију имају Београд и Загреб.

Агенција за безбједност саобраћаја током сајма најмалађим учесницима дјелила је промотивни материјал образовног карактера (саобраћајне букваре, распореде часова, наљепнице, едукативне летке, флуросцентне тракице, бљескалице и др.)

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS