Позив за достављање фотографија и видео записа „Сви смо ми пјешаци“

Позив за достављање фотографија и видео записа „Сви смо ми пјешаци“

У периоду од 06. до 12. маја 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, заједно са осталим субјектима безбједности саобраћаја, обиљежиће Међународну седмицу безбједности саобраћаја на путевима која је ове године посвећена безбједности пјешака. Тим поводом Агенција за безбједност саобраћаја позива све заинтересоване да доставе своје фотографије или кратке видео записе везано за безбједно/небезбједно кретање пјешака у саобраћају ( куда, како се пјешаци крећу, паркинзи, закрчени тротоари и зелене површине и сл.).

У току Међународне седмице безбједности саобраћаја на путевима прикупљене матријале ћемо објединити и објавити на веб страници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске ( www.absrs.org ).

Сав матријал ће бити прослеђен и надлежним институцијама како би се предузеле конкретне и практичне мјере којима ће се сачувати многи животи.

Упутство:

Фотографије и видео записе, уз кратак коментар и приједлог за унапређење безбједности пјешака, ваше име, презиме и адресу (наведите уколико желите), можете нам слати до 06. маја 2013. године на е-маил: info@absrs.org, kao и путем поште на адресу Змај Ј. Јовановића 18, 78 000 Бања Лука.

Величина послате датотеке треба да буде максимално 10 МВ, односно у трајању до 3 минуте.

Агенција за  за безбједност саобраћаја задржава сва права да располаже послатим фотографијама и видео снимцима. Достављени матријал не враћамо.

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab