Медији подржали кампању „ВРАТИМО ТРОТОАРЕ ПЈЕШАЦИМА“

Медији подржали кампању  „ВРАТИМО ТРОТОАРЕ ПЈЕШАЦИМА“

Агенција за безбједност саобраћаја у превентивној кампању под називом „ВРАТИМО ТРОТОАРЕ ПЈЕШАЦИМА“ која траје од 30. априла до 10. јула 2013. године позвала је све медије да се прикључе овој акцији и у складу са могућностима и програмском шемом своје радио станице емитује позив за доставу фотографија или кратки видео записа везано за безбједно/небезбједно кретање пјешака у саобраћају (куда, како се пјешаци крећу, паркинзи, зак закрчени тротоари и зелене површине и сл.). Медији који су подржали акцију су РТВ Козарска Дубица, Радио Билећа, Радио Гацко и Фри радио.

Овим путем још једном позивамо све заинтересоване да доставе своје фотографије или кратке видео записе везано за безбједно/небезбједно кретање пјешака у саобраћају ( куда, како се пјешаци крећу, паркинзи, закрчени тротоари и зелене површине и сл.).

 Упутство: Фотографије и видео записе, уз кратак коментар и приједлог за унапређење безбједности пјешака, ваше име, презиме и адресу (наведите уколико желите), можете нам слати до 06. маја 2013. године на е-маил:  info@absrs.org, кao и путем поште на адресу Змај Ј. Јовановића 18, 78 000 Бања Лука.

Величина послате датотеке треба да буде максимално 10 МВ, односно у трајању до 3 минуте.

Агенција за за безбједност саобраћаја задржава сва права да располаже послатим фотографијама и видео снимцима. Достављени матријал не враћамо.

Сав матријал ће бити прослеђен и надлежним институцијама како би се предузеле конкретне и практичне мјере којима ће се сачувати многи животи.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab