У Бијељини и Бањој Луци одржат ће се радионице из стратешког планирања унапређења безбједности саобраћаја

На основу приоритета утврђених Стратегијом обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе у Републици Српској, коју је 2010. године усвојила Влада Републике Српске, а у склопу Система обуке, Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске уз подршку UNDP-a и у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске у току ове године организоваће радионице из области стратешког планирања унапређења безбједности саобраћаја за запослене на локалном нивоу. 

Прва радионица одржат ће се у четвртак у Бијељини 27.06.2013. године са почетком у 10,00 часова, а друга у Бањој Луци 28.06.2013. године са почетком у 10,00 часова.

Сврха радионица је упознавање учесника са поступком израде Стратегије и Програма безбједности саобраћаја за подручја јединица локалне самоуправе, као и унапређивања практичних знања у области безбједности у саобраћају.

На радионици која ће се одржати у Бањој Луци, Агенција за безбједност саобраћаја  подјелит ће се захвалнице и пригодне поклоне  за ауторе најбољих фотографија који су у склопу акције „Вратимо тротоаре пјешацима“ доставили на адресу Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS