IX Међународнa конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

IX Међународнa конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по девети пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се IX Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.

Због новонастале ситуације око пандемије КОВИД-19, конференција ће се реализовати путем видео линка, 29.10.2020. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, у термину од 10.00 до 14.00 часова, поштујући све епидемиолошке мјере у вези пандемије.

Конференцију ћете моћи пратити путем линка 9. Међународна конференција_БСЛЗ РСна којем је омогућен директан пренос конференције.

Позивамо Вас да узмете учешће у нашој конференцији путем директног преноса (видео линка) и да на тај начин допринесете промоцији безбједности саобраћаја на подручју Републике Српске, али и шире, јер ће директан пренос конференције бити прослијеђен путем линка свим чланицама Европског савјета за безбједност саобраћаја, са сједиштем у Бриселу.

Молимо Вас да ову поруку прислиједите Вашим пословним партнерима, познаницима и пријатељима. 

Пандемија која је задесила цијели Свијет, онемогућила је одржавање наше конференције у оном обиму и на онај начин како смо протеклих осам година то радили, искрено се надамо да ћемо сљедећу јубиларну, десту конференцију реализовати у здравим и нормалним условима.

Програм конференције, 2020. година


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS