OДРЖАНА РАДИОНИЦА У ТРЕБИЊУ

OДРЖАНА РАДИОНИЦА У ТРЕБИЊУ

Након одржаних радионица у Градовима Бијељини и Бањој Луци и Општини Источна Илиџа Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске уз подршку UNDP-a, а на основу приоритета утврђених Стратегијом обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе у Републици Српској, коју је 2010. године усвојила Влада Републике Српске, а у склопу Система обуке, организовали су у петак 13.09.2013. године у Граду Требињу четврту радионицу из области стратешког планирања унапређења безбједности саобраћаја за запослене на локалном нивоу.

Учешће у радионици узело је 5 јединица локалне самоуправе (Град Требиње и општине Билећа, Невесиње, Берковићи и Љубиње).
Учесници радионица упознати су са поступком израде Стратегије и Програма безбједности саобраћаја за подручја јединица локалне самоуправе, као и унапређивања практичних знања у области безбједности у саобраћају.
За потребе извођења радионица ангажована је група предавача на челу са проф. Др Крстом Липовцем уз минимална финансијска средства које је обезбиједило Министарство управе и локалне самоуправе.
Учесници радионица поред наведеног упознати су и са одржавањем Стручног семинара на тему „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“ који ће се одржати у Бањој Луци 31. октобра и 01. новембра 2013. године.
Фотографије са радионица можете погледати у нашој фотогалерији.
 

©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab