Успјешно одржан II стручни семинар „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

Успјешно одржан II стручни семинар „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 31. октобра и 01. новембра 2013. године организовали су II Стручни семинар са међународним учешћем „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Семинар је одржан под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у Бањој Луци ( у Конференцијској сали Владе Републике Српске).

На семинару је учествовало преко 160 стручњака из области безбједности саобраћаја, представника јединица локалне самоуправе, представника министарстава у Влади Републике Српске, Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије,  АМС РС, представника факултета и удружења грађана Републике Српске и региона.

Скуп је отворио предсједник Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске, потпредсједник Владе Републике  Српске, министар Јасмин Комић.

За учеснике семинара штампан је Зборник радова у тиражу од 250 примјерака, а подијељени су и ЦД-ови са комплетним материјалом везаним за Семинар.

У оквиру семинара изабране су  три најбоље јединице локалне самоуправе у области рада на унапређењу безбједности саобраћаја. Ове године златна плакета за рад на унапређењу безбједности саобраћаја додјељена је Граду  Бањалуци, док су сребрну и бронзану плакету добиле Општине Градишка и Зворник.

Детаљни извјештај као и фотографије са семинара моћи ћете погледати на нашој веб страници до краја седмице.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab