Вијести

article
У просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, у петак 02.06.2023. године, одржан је састанак са представницима Свјетске банке у оквиру пројекта модернизације путева Босне и Херцеговине.
article
Изврсни математичари, ученици Гимназије, Машинске и Електротехничке школе тренутно се налазе на тродневном Математичком кампу у Вишеграду, заједно са својим наставницима и службеником за младе Градске управе, чланом УО Омладинског савјета Републике Српске и народним послаником Огњеном Вукојевићем.
article
За ученике првог, другог и трећег разреда основне школе данас је у Центру за културу изведена едукативна представа “Мирка”, са циљем упознавања малишана о основним правилима безбиједног учешћа у саобраћају.
article
БАЊА ЛУКА – Традиционална републичка превентивна кампања „Ретро је ин! Вози напријед, гледај назад“ озваничена је у четвртак (25. мај 2023.) на бањолучкој тврђави Кастел, гдје се одржава шести по реду међународни фестивал мотоциклиста „Мото фест Бања Лука“.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе у периоду од 25. до 31. маја 2023. године провешће превентивну кампању за мотоциклисте, под називом "Ретро је ин! Вози напријед, погледај назад!“
article
У протеклој седмици пројекат „Кад се живот преокрене“ реализован је у Општинама Шамац, Лопаре и Угљевик као и у Граду Бијељина.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.
article
У Републичком педагошком заводу јуче су изабрани најбољи литерарни и ликовни радови на тему „Безбједно са бициклом у саобраћају – површине намијењене за кретање бициклиста“.
article
Поводом кампање „Лако је појас везати“, данас је, у просторијама Градске управе Града Лакташи, одржано предавање за родитеље о правилном кориштењу аутосједалица, чиме се жели подићи свијест да аутосједалица не служи да се избјегне казна за њено некориштење, него прије свега да се заштите дјеца у саобраћају.
article
У оквиру седме европске седмице безбједности саобраћаја одржано је низ активности у Источном Сарајеву почев од посјете основној школи "Свети Сава", предавања средњошколцима, па до предавања родитељима о употреби дјечијих аутосједишта и том приликом присутним родитељима подјељена су аутосједишта.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS