Вијести

article
Директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровића данас је у Бањалуци са представницима 11 јединица локалне самоуправе потписао уговоре о суфинансирању 19 пројеката у области безбједности саобраћаја, које ће Агенција суфинансирати са укупно 77.323.00 КМ, а локалне заједнице са 94.729,00 КМ.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја потписан је споразум о међусобној сарадњи између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и „CYCLOS SYSTEMS“ d.o.o. Бања Лука.
article
На Саобраћајном факултету у Добоју одржан је 9. Међународна конференција "Нови хоризонти промета и комуникација 2023" уз присуство бројних учесника, гостију и позваних, а представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске узели су учеће у наведеној конференцији.
article
Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, Градска управа за саобраћај и путеве Града Новог Сада и "Ин концепт" организовали су пету по реду Националну конференцију о безбедности деце као путника, која се одржала у Новом Саду 23. новембра 2023. године.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза РС, Министарства унутрашњих послова РС, Агенције за безбједност саобраћаја РС, Ауто-мото савеза РС и Ауто-мото друштва Градишка, као и волонтери ГО Црвеног крста, заједно су обиљежили свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода у Градишци.
article
Малишани ОШ „Петар Петровић Његош“ имали су прилику па погледају представу „Мирка“ која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раношколског узраста, намијењена је дјеци основних школа, а њени актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
Република Српска ће се и ове године придружити другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, током треће недеље новембра обиљежава Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
У Спортској дворани „Младост“ у Приједору данас је у оквиру кампање: „Возачи опрез. Школа је за нас, опрез је за вас“ Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у сарадњи са Савјетом за безбједност саобраћаја Градске управе Приједор организовала едукацију из саобраћајних правила и прописа за дјецу из приједорских вртића.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја потписан је споразум између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Омладинског савјета Републике Српске.
article
У протеклим данима малишани Билеће, Требиња, Петрова, Тополе, Осмака, Шековића и Братунца имали су прилику да погледају представу „Мирка“ те са глумцима представе на шаљив начин науче основна правила у саобраћају.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS