Вијести

article
Министар саобраћаја и веза Недељко Чубриловић данас је угостио директора Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије Бранка Стаматовића и том приликом одржан је састанак на ком се разговарало о сарадњи двију Агенција, те размјени искустава и знања у области безбједности саобраћаја, заједнички рад на едукацији и унапређењу знања и стручности запослених у овим институцијама.
article
Средњошколци Општине Србац имали су прилику да послушају животну причу Дејана Трнинића, особе која је учествовала у саобраћајној незгоди, те задобила тешке тјелесне повреде и трајни инвалидитет. „Лична прича Дејана Трнинића“ приказала је посљедице саобраћајне незгоде и грешке које су довеле до незгоде.
article
У склопу кампање "Буди видљив, не буди фигура" представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавања ученицима ОШ ОШ " Милош Дујић“ у Челинцу на тему „10 лекција које живот значе“.
article
У оквиру пројекта Агенције за безбједност саобраћаја, у сарадњи са општином Нови Град, јуче је у Новом Граду за ученике трећег и четвртог разреда средње школе одржано предавање "Кад се живот преокрене".
article
У склопу кампање "Буди видљив, не буди фигура" представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавања ученицима ОШ " Доситеј Обрадовћ“ у Кукуљама и Разбоју на тему „10 лекција које живот значе“.
article
У склопу кампање "Буди видљив, не буди фигура" представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавања ученицима ОШ ОШ " Георгио А. Папандреу“ у Александровцу на тему „10 лекција које живот значе“.
article
Средњошколци средњошколскг центра у Костајници имали су прилику да послушају предавања на тему "Безбједност младих у саобраћају".
article
Начелник општине Шековићи Миладин Лазић рекао је да је безбједност саобраћаја на подручју ове општине на задовољавајућем нивоу, али да би његовом побољшању знатно допринијело и успостављање саобраћајних камера и стационираних радара на подручју општине.
article
Од укупно 109 погинулих лица у саобраћајним незгодама у Републици Српској у 2023. години, 26 одсто погинулих били су млади од 18 до 30 година и та поражавајућа статистика доказ је да младима и прије њиховог стицања права на управљање возилом треба указати на све потенцијалне опасности у саобраћају, изјавио је руководилац Одсјека за возаче и путеве у Агенцији за безбједност саобраћаја Српске Никола Торбица.
article
МАСЛОВАРЕ (КОТОР ВАРОШ) – Републичка превентивна кампања „Буди видљив, не буди фигура“ почела је данас у Основној школи „Петар Петровић Његош“ у Масловарама код Котор Вароши, гдје су ученици од првог до петог разреда, кроз саобраћајно-образовну представу “Саобраћајне чаролије”, у изведби дјечијег аниматора Фазонка, учили о основним правилима понашања у саобраћају. Порука кампање је, како и сам назив каже, видљивост пјешака, с обзиром да су једна од најрањивијих учесника у саобраћају.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS