Вијести

article
У склопу кампање "Буди видљив, не буди фигура" представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавања ученицима ОШ " Доситеј Обрадовћ“ у Кукуљама и Разбоју на тему „10 лекција које живот значе“.
article
У склопу кампање "Буди видљив, не буди фигура" представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавања ученицима ОШ ОШ " Георгио А. Папандреу“ у Александровцу на тему „10 лекција које живот значе“.
article
Средњошколци средњошколскг центра у Костајници имали су прилику да послушају предавања на тему "Безбједност младих у саобраћају".
article
Начелник општине Шековићи Миладин Лазић рекао је да је безбједност саобраћаја на подручју ове општине на задовољавајућем нивоу, али да би његовом побољшању знатно допринијело и успостављање саобраћајних камера и стационираних радара на подручју општине.
article
Од укупно 109 погинулих лица у саобраћајним незгодама у Републици Српској у 2023. години, 26 одсто погинулих били су млади од 18 до 30 година и та поражавајућа статистика доказ је да младима и прије њиховог стицања права на управљање возилом треба указати на све потенцијалне опасности у саобраћају, изјавио је руководилац Одсјека за возаче и путеве у Агенцији за безбједност саобраћаја Српске Никола Торбица.
article
МАСЛОВАРЕ (КОТОР ВАРОШ) – Републичка превентивна кампања „Буди видљив, не буди фигура“ почела је данас у Основној школи „Петар Петровић Његош“ у Масловарама код Котор Вароши, гдје су ученици од првог до петог разреда, кроз саобраћајно-образовну представу “Саобраћајне чаролије”, у изведби дјечијег аниматора Фазонка, учили о основним правилима понашања у саобраћају. Порука кампање је, како и сам назив каже, видљивост пјешака, с обзиром да су једна од најрањивијих учесника у саобраћају.
article
Субјекти безбједости саобраћаја у Републици Српској у периоду од 13. фебруара до 29. фебруара 2024. године провешће превентивну активност "БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА".
article
Средњошколци СШЦ „Јован Дучић“ у Кнежеву, имали су прилику да послушају животну причу Зорана Вујина особе која је учествовала у саобраћајној незгоди, те задобила тешке тјелесне повреде и трајни инвалидитет. „Лична прича Зорана Вујина“ приказала је посљедице саобраћајне незгоде и грешке које су довеле до незгоде.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Општина Козарска Дубица додјелил су 8 дјечијих ауто-сједишта за дубичке бебе у оквиру пројекта “Безбједност дјеце као путника у саобраћају” који Агенција проводи широм Републике Српске
article
На I редовној сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у 2024. години која је одржана јуче у Административном центру Владе Републике Српске под првом тачком дневног реда конституисан је Савјет за безбједност саобраћаја у новом мандату.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS