Вијести

article
Јуче у Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске потписани су уговори о суфинансирању пројеката из области безбједности саобраћаја између Агенције за безбједност саобраћаја и јединица локалне самоуправе чији пројекти су подржани Јавним позивом.
article
У Републици Српској данас је почела републичка превентивна кампања под називом "Нити 1 чаша прије вожње" чији је циљ побољшање безбједности смањењем броја возача који учествују у саобраћају под дејством алкохола.
article
У бањалучкој ОШ „Станко Ракита“ данас је за малишане до трећег разреда одржана ј представа „Мирка“.
article
У понедјељак 16. децембра 2019. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „НИТИ 1 ЧАША ПРИЈЕ ВОЖЊЕ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2020. године.
article
Дана 02. децембра 2019. године у просторијама Центра за едукацију судија и јавних тужилаца у Бањој Луци одржан је једнодневни семинар за судије и јавне тужиоце на тему „Значај тужилачког и судског поступања у превенцији саобраћајних незгода“.
article
На основу ЈАВНОГ ПОЗИВА за достављање пројектних приједлога за суфинансирање из средстава која уплаћују друштва за осигурање и филијале друштава за осигурање из ФБиХ као дио превентиве за реализацију пројеката унапређења безбједности саобраћаја, објављеног 25. септембра 2019. године у дневним новинама "Глас Српске", Агенција за безбједност саобраћаја објављује ранг листу подржаних пројеката.
article
У кино сали Општине Мркоњић Град јуче је за најмлађе основце изведена представа „Мирка“.
article
Представници Општинске организације Црвеног крста Власеница, у сарадњи са Основном школом „Вук Караџић“, извели су показну вјежбу пружања помоћи лицима повријеђеним у судару. Вјежби је присуствовало око 60 ученика школе. На овај начин општина Власеница придружила се бројним локалним заједницама које по препорукама из резолуције Уједињених нација током треће седмице новембра обиљежавају Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој 18.11.2019. године, у улици Светог Саве у Добоју, придружили су се манифестацији поводом обиљежавања Светског дана сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
Централно обиљежавање свјетског дана сјећања на жртве саобраћајних незгода одржано у Градишци

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab