Вијести

article
У склопу превентивно-образовне активности под називом „ВОЗАЧИ, ШКОЛА ЈЕ ЗА НАС ОПРЕЗ ЈЕ ЗА ВАС“ у ОШ „Доситеј Обрадовић“ и ОШ „Змај Јова Јовановић“ у Српцу одржано је предавање о саобраћајним правилима за основце прве тријаде .
article
Никола Торбица, руководилац одсјека у Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске узео је учешће у пројекту „Бољи систем безбедности саобраћаја заснован на дубинским анализама саобраћајних незгода“, којим руководи Свјетска здравствена организација, те присуствовао радним састанцима који су се одржали у палати „Србија“ у Београду.
article
У склопу превентивно-образовне активности под називом „ВОЗАЧИ, ШКОЛА ЈЕ ЗА НАС ОПРЕЗ ЈЕ ЗА ВАС“ у ОШ „Србија“ и ОШ „Обудовац“ у Шамцу одржано је предавање о саобраћајним правилима за основце других и трећих разреда.
article
У склопу превентивно-образовне активности под називом „ВОЗАЧИ, ШКОЛА ЈЕ ЗА НАС ОПРЕЗ ЈЕ ЗА ВАС“ у ОШ „младен Стојановић“ у Лакташима одржано је предавање о основним саобраћајним правилима за основце трећих разреда.
article
ШИПОВО – Више од 150 ђака првих, других и трећих разреда Основне школе (ОШ) „Немања Влатковић“ из Шипова у сриједу (6. септембар 2023.) је кроз интерактивну саобраћајно-образовну представу „Саобраћајне чаролије“ одржаној у тој школи учило основна правила понашања у саобраћају.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца.
article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић разговарао је данас са директором Агенције за безбједност саобраћаја Србије Бранком Стаматовићем, директором Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младеном Петровићем те представницима Aуто мото савеза и Министарства унутрашњих послова Републике Српске на тему заједничких активности и пројеката на унапређењу безбједности саобраћаја.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца .
article
Поводом почетка школске године у Шамцу је одржана сједница Савјета за безбиједност саобраћаја општине Шамац на којој су поред чланова Савјета за безбиједност из општине Шамац присуствовали и представници ЈП „Путеви Српске“, „Жељезница РС“ и Агенције за безбиједност саобраћаја РС.
article
У Петрову у оквиру манифестације “Госпојинске дјечије радости”, уручене су ауто-сједалице за 35 дјеце са подручја ове општине која су рођена послије 1. септембра прошле године. Начелник општине Озрен Петковић рекао је да је ова манифестација и поклони који су уручени симболична подршка породици и младим брачним паровима, те једна од бројних активности у оквиру пронаталитетне политике ове локалне заједнице.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS