Вијести

article
MСц Никола Торбица, виши стручни сарадник за превентиву, планирање и вођење кампање на унапређењу безбједности саобраћаја у Агенцији, ученицима Пољопривредне школе у Бањој Луци одржао је у два термина онлајн предавање на тему „Млади возачи и алкохол“.
article
Због новонастале ситуације изазване Ковидом-19 Агенција за безбједност саобраћаја организовала је бројна онлајн предавања за средњошколце на тему „Млади возачи и алкохол“.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић присуствовао је данас састанку са замјеником градоначелника Града Добоја Драганoм Василићем и деканом Саобраћајног факултета у Добоју Зораном Ћургузом.
article
У петак, 05. марта 2021. године, Милија Радовић замјеник Агенције за безбједност саобраћаја одржао је онлајн предавање у два термина за средњошколце Прњаворске гимназије.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић присуствовао је данас састанку с министром саобраћаја и веза Недељком Ћорићем.
article
Милан Илић, стручни сарадник Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржао је данас онлајн предавања за средњошколце Гимназије „Јован Дучић“ из Требиња.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у сарадњи са „In koncept“ из Сремске Митровице, удружењем „Радосница“, Ауто-мото савезом и друштвено одговорном компанијом Бојпром спровели су обуку за труднице са темом „Значај и правилна употреба дјечијих ауто сједишта“.
article
Као и претхпдних дана Агенција за безбједност саобраћаја и данас је одржала онлајн предавање за средњошколце техничког школског центра у Зворнику и Гимназије у Градишки.
article
У општини Станари је успјешно реализован пројекат под називом „Безбједност за најмлађе, за маме и тате".
article
Aгенција за безбједост саобраћаја и данас је одржла онлајн предавање за ученике СЦ „Љубиша Младеновић“ из Бања Луке и ЈУ СШЦ „Источна Илиџа“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS