Вијести

article
Представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије заједно са актерима превентивне кампање под називом „Пажња сад“ и маскотом „Пажљивко“ јуче, 15. октобра 2013. године посјетили су Агенцију за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у марту ове године потписале су Протокол о сарадњи међу двјема Агенцијама. У циљу реализовања сарадње представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије заједно са актерима превентивне кампање под називом „Пажња сад“ и маскотом „Пажљивко“ 15. октобра 2013. године посјетиће Агенцију за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
„Дјечија недјеља“ обиљежава се сваке године у првој седмици мјесеца октобра и има за циљ упознати ширу јавност са потребама дјеце, њиховим психо-социјалним одрастањем у приближно једнаким условима. Ова манифестација је и скретање пажње и указивање на одговорност породице, државе, школе, здравствених, социјалних и других институција према дјеци.
article
Агенција за безбједност саобраћаја заједно са Министарством саобраћаја и веза, а под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске, 31. октобра и 01. новембра 2013. године организоваће II стручни семинар са међународним учешћем на тему „Безбједност саобраћаја у локалним заједницама“.
article
Министарство саобраћаја и веза, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске организоваће у недјељу (22. септембра), поводом обиљежавања Међународног дана без аутомобила, шетњу од Трга Крајине у Бања Луци, према Народном позоришту Републике Српске и парку Младен Стојановић, са почетком у 11 часова.
article
Сваке године, а ове године од 16.-22. септембра одржава се „Европска недјеља мобилности“ у земљама Европе, а од скоро и у многим градовима ван Европе. Агенција за безбједност саобраћаја и ове године придружила се европској иницијативи у обиљежавању „Европска недјеља мобилности“.
article
Након одржаних радионица у Градовима Бијељини и Бањој Луци и Општини Источна Илиџа Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске уз подршку UNDP-a, а на основу приоритета утврђених Стратегијом обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе у Републици Српској, коју је 2010. године усвојила Влада Републике Српске, а у склопу Система обуке, организовали су у петак 13.09.2013. године у Граду Требињу четврту радионицу из области стратешког планирања унапређења безбједности саобраћаја за запослене на локалном нивоу.
article
На основу приоритета утврђених Стратегијом обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе у Републици Српској, коју је 2010. године усвојила Влада Републике Српске, а у склопу Система обуке, Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске уз подршку UNDP-a и у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске 12. септембра 2013. године у Источној Илиџи организовало је радионицу из области стратешког унапређења безбједности саобраћаја за запослене на локалном нивоу.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске обавјештава све заинтересоване учеснике да је рок за достављање наслова радова са кратким сажетком продужен до 16. септембра 2013. године.
article
Дана 05.09.2013. године директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић у склопу активности пред нову школску годину посјетио је Основну школу „Веселин Маслеша“ на Броду у општини Фоча и уручио ученицима поклоне у виду флуросцентних трака и информативних летака како би се што боље упознали са правилима у саобраћају.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS