Вијести

article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Министарства породице, омладине и спорта, Агенције за безбједности саобраћаја, Ауто-мото савез, Економске школе и Техничке школе данас у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја одржали су радни састанака. Тема радног састанка била је реализација превентивне кампање „Одабери сигуран пут кући са матуре“. На састанку разговарало се о активностима које се планирају спровест приликом спровођења наведене кампање, начин на који ће се спровести те субјекти који треба да се укључе.
article
Данас је Свјетски дан особа с Даун синдромом. Даун синдром је генетски поремећај који је проузрокован присутношћу једног хромосома вишка, на 21. пару хромосома, гдје се умјесто два налазе три хромосома.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске (РС), Ауто-мото савеза (АМС РС) РС и Ауто-мото друштва (АМД) "Градишка" данас (понедјељак, 20. март 2017.) су у просторијама Мјесне заједнице у Новој Тополи одржали предавање за возаче трактора са подручја ове општине и уручили им жута ротациона свјетла, свјетлоодбојне прслуке и образовне материјале. Више од 30 пољопривредника разговарало је са представницима ових институција о повећању нивоа безбједности саобраћаја кроз повећање безбједног учешћа возача трактора на јавним путевима у Српској.
article
Средњошколци Економске школе у Бањој Луци имали су прилику да погледају образовни филм „Живот послије живота“ аутора Сање Јокић, који говори о живот послије доживљене саобраћајне незгоде.
article
Одјељење за привреду и друштвене дјелатности општине Челинац организовало је савјетовање за пољопривренике. Једна од теме била је безбједност пољопривредника на путевима. Представници Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза присутнима су одржали кратку презентацију о безбједном учешћу трактора и пољопривредних машина на путевима, напоменувши да је у току кампања „Освјетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“
article
Министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић, те представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Министарства унутрашњих послова јуче посјетили су пољопривреднике Новог Града.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 15. марта до 10. априла 2017. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Свим припадницама љепшег пола Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске жели срећан...
article
У оквиру Јавног позива са суфинансирање пројеката намијењених за унапређење безбједности саобраћаја у јединицама локалних самоуправа, одржана је друга радионица у Бањој Луци, са циљем упознавања запослених на пословима саобраћаја, финансијским пословима и пословима јавних набавки са моделом финансирања пројеката из Фонда 02- Безбједност саобраћаја.
article
У оквиру Јавног позива са суфинансирање пројеката намијењених за унапређење безбједности саобраћаја у јединицама локалних самоуправа, одржана је прва радионица у Вишеграду, са циљем упознавања запослених на пословима саобраћаја, финансијским пословима и пословима јавних набавки са моделом финансирања пројеката из Фонда 02- Безбједност саобраћаја.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS