Вијести

article
У периоду од 05. јула до 15. јула 2013. године Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске, ЈП „Путеви Републике Српске“, ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „Успори, живот је најважнији".
article
Дана 04.07.2013. године (четвртак) са почетком у 9,00 часова, у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржат ће се V сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.На V сједници Савјета за безбједност саобраћаја планирано је да се разматра извјештај ревизије учинка „Безбједност саобраћаја на путевима Републике Српске“, извјештај о обиљежавању Међународне седмице безбједности саобраћаја у Републици Српској, извјештај о проведеним радионицама у Бијељини и Бањој Луци, информација о стању безбједности саобраћаја у Републици Српској за првих шест мјесеци 2013. године, припреме за одржавање стручног семинара на тему „Улога локалне заједнице у безбједности саобраћаја и бројна друга питања.
У просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак...
На основу приоритета утврђених Стратегијом обуке за запослене у јединицама локалне...
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, као управна организација у саставу Министарства саобраћаја и веза, примљена је у чланство Свјетске организације за превенцију у друмском саобраћају PRI (La Prévention Routière Internationale).
Народна скупштина Републике Српске на 27 редовној сједници која је одржана...
article
У периоду од 03. јуна до 10. јуна 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Ауто мото савез Републике Српске, и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „КАД ВОЗИШ НЕ ТЕЛЕФОНИРАЈ“
article
Агенција за безбједност саобраћаја у превентивној кампању под називом „ВРАТИМО ТРОТОАРЕ ПЈЕШАЦИМА“ која траје од 30. априла до 10. јула 2013. године позвала је све медије да се прикључе овој акцији и у складу са могућностима и програмском шемом своје радио станице емитује позив за доставу фотографија или кратки видео записа везано за безбједно/небезбједно кретање пјешака у саобраћају (куда, како се пјешаци крећу, паркинзи, зак закрчени тротоари и зелене површине и сл.). Медији који су подржали акцију су РТВ Козарска Дубица, Радио Билећа, Радио Гацко и Фри радио.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Агенције за безбједност саобраћаја и ЈП „Поште Републике Српске“, озваничили су почетак превентивне кампање „Пази, мотоциклиста у ретровизору!“, која је почела 23. и траје до 31. маја.
article
У периоду од 24. маја до 31. маја 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Ауто мото савез Републике Српске, Центар за животну средину и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „ПОДИЈЕЛИМО ПУТ, ВОЗАЧИ НИСТЕ САМИ“

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS