Вијести

article
По први пут у току 2016. године одржана је представа „Мирка“. Неведена представа представља наставак активности започетих у 2014., затим у 2015., а ево наставља се и у 2016. години. Као и претходних година представа се реализује од стране Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске.У просторијама
article
У саобраћајним незгодама у Републици Српској у 2015. години смртно су страдала 34 пјешака. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске у сарадњи са јединицама локалних самоуправа проводи пету годину за редом, у периоду од 15. фебруара до 28. фебруара медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“
article
У саобраћајним незгодама у Републици Српској у 2015. години смртно су страдала 34 пјешака. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске у сарадњи са јединицама локалних самоуправа провешће пету годину за редом, у периоду од 15. фебруара до 28. фебруара медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске у сарадњи са јединицама локаних самоуправа провешће у периоду од 15. фебруара до 28. фебруара 2016. године медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“
article
Да је аутомобил нужна потреба у овом модерном добу сложит ће се већина грађана Републике Српске. Број регистрованих аутомобила у Републици Српској и ове године као и предходних има тренд раста. У Републици Српској у 2015. години број регистрованих возила износио је 345 636, за 5717 возила више него у 2014. години.
article
Образовно-забавна представа „Мирка“ реализована је у 2014. години од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске. Представа „Мирка“ намјењена је школарцима до трећег разреда основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају. Наведена представа у 2014.и 2015. години одиграна је у шеснaест општина Републике Српске и једној општини Републике Србије.
article
Представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске данас су посјетили Удружењуе са Dawn синдромом. Том приликом директор Агенције Милија Радовић поводом новогодишњих и божићних празника дјеци и одраслим са Dawn синдромом уручио је скромне поклоне и едукативну литературу везано за безбједно учешће у саобраћају.
article
Образовно-забавна представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске, од данас је доступна и на Youtube каналу Агенције за безбједност саобраћаја.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе провoде превентивну кампању под називом „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“/“СРЕЋНА НОВА БЕЗ ЖРТАВА“.
article
Образовно-забавна представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске изведена је данас пред основцима ОШ „Милош Дујић“ у Челинцу.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS