Вијести

article
Субјекти безбједости саобраћаја у Републици Српској у периоду од 13. фебруара до 29. фебруара 2024. године провешће превентивну активност "БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА".
article
Средњошколци СШЦ „Јован Дучић“ у Кнежеву, имали су прилику да послушају животну причу Зорана Вујина особе која је учествовала у саобраћајној незгоди, те задобила тешке тјелесне повреде и трајни инвалидитет. „Лична прича Зорана Вујина“ приказала је посљедице саобраћајне незгоде и грешке које су довеле до незгоде.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Општина Козарска Дубица додјелил су 8 дјечијих ауто-сједишта за дубичке бебе у оквиру пројекта “Безбједност дјеце као путника у саобраћају” који Агенција проводи широм Републике Српске
article
На I редовној сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у 2024. години која је одржана јуче у Административном центру Владе Републике Српске под првом тачком дневног реда конституисан је Савјет за безбједност саобраћаја у новом мандату.
article
Срећне и безбједне празнике жели вам Агенција за безбједност саобраћаја Републике...
article
Градоначелник Приједора Слободан Јавор рекао је да се овом кампањом настоји повећати безбједност учесника у саобраћају, нарочито дјецe. "Ово је период године када, нажалост, имамо више сабраћајних незгода. Сматрам да сви ми, учесници у саобраћају, можемо заиста много тога да допринесемо да смањимо број незгода уколико се придржавамо свих прописа", рекао је Јавор. Он је подсјетио да град Приједор има Савјет за безбједност саобраћаја и да је испоштовао многе препоруке и приједлоге овог тијела. "Сигуран сам да смо сви заједно на тај начин смањили број незгода у саобраћају", додао је Јавор.
article
У главној градској улици у Зворнику спроведена је превентивна кампања „Лако је алкохол одбити“. Како је саопштено из Полицијске управе Зворник ангажовано је возило са којег је емитован џингл који опомиње возаче да не управљају аутомобилом под дејством алкохола, док су полицијски службеници ПУ Зворник у сарадњи са Ауто-мото друштвом „Семафор“, дијелили промотивне летке, и демонстрирали грађанима пијане наочаре.
article
Средњошколци СШЦ „Никола Тесла“ у Броду, јуче су имали прилику да послушају животну причу Бојана Шувире особе која је учествовала у саобраћајној незгоди, те задобила тешке тјелесне повреде и трајни инвалидитет. „Лична прича Бојана Шувире“ приказала је посљедице саобраћајне незгоде и грешке које су довеле до незгоде.
article
У Српском културном центру Општине Модрича одржана је представа „Мирка“ која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раношколског узраста.
article
У протеклој седмици пројекат „Кад се живот преокрене“ реализован је у Општини Челинац за средњошколце ЈУ Средњошколски центар Челинац.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS