Вијести

article
Агенција за безбjедност саобраћаја Републике Србије у сарадњи са Саветом за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији Града Новог Сада и „In Koncept“ Маријана Јовановић, одржала је четврту Националну конференцију о безбједности деце као путника у возилима, 24. новембра 2022. године у Новом Саду.
article
У 2022. години Агенција за безбједност саобраћаја, настављајући добру сарадњу са високошколским установама, у сарадњи са Филозофским факултетом, Универзитета у Бањој Луци, реализовала је израду четири студије:
article
У ДЕСЕТ МЈЕСЕЦИ У САОБРАЋАЈУ ПОГИНУЛО 77 ЉУДИ БАЊАЛУКА, 18. НОВЕМБРА /СРНА/ - Ове године је у саобраћајним незгодама у Републици Српској, закључно са октобром, погинуло 77 људи, а најчешћи узроци су брзина, алкохол, те кориштење мобилног телефона и психоактивних супстанци, изјавио је данас директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровић.
article
Република Српска ће се и ове године придружити другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, током треће недеље новембра обиљежава Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
Eдукативна представа из области саобраћаја „Мирка“ којој су присуствовали ученици основних школа „Бранко Ћопић“, Вук Стефановић Караџић“, „Јован Цвијић“ и „Бранислав Нушић“ одржана је у Дому омладине.
article
У уторак 09.11.2022. године у и Средњошколском центру „Јован Дучић“ у Теслићу одржана су предавања на тему „Безбједност младих у саобраћају“ у оквиру пројекта „Кад се живот преокрене“.
article
Избјегавање конзумирања алкохола, поштовање ограничења брзине, везање појаса и некориштење мобилног телефона током вожње је пут да млади возачи и други учесници у саобраћају буду безбједни, поручено је јуче на предавању "Безбједност младих у саобраћају" у Котор Варошу.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 27. и 28. октобра 2022. године, у Бањој Луци, успјешно су организовали XI Међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржана под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске а уз подршку Европског савјета за безбједност саобраћаја и Свјетске здравствене организације.
article
Министарство саобраћаја и веза и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организовали су у Бањалуци једанаесту међународну конференцију "Безбједност саобраћаја у локалној заједници".
article
Пренос конференције

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS