Вијести

article
Поводом предстојеће 9. међународне конференције "Безбједност саобраћаја у локалној заједници" која ће се одржати у Зајечару у периоду од 09. до 11. априла, у просторијама Удружења новинара Србије одржана је конференција за медије.
article
Данас, у 11,00 часова представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарства саобраћаја и веза, Жељезница Републике Српске, Републичке инспекције и Града Бања Луке посјетили су пружни прелаз у Залужанима, те на симболичан начин започели превентивну кампању „Пази, воз има предност“ која ће се у Републици Српској проводити од 31. марта до 30. августа 2014. године. Медијска кампања трајаће од 31. марта до 12. априла 2014. година.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Инспекторат Републике Српске, Жељезнице Републике Српске, ЈП „Путеви Републике Српске“, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Јединице локалне самоуправе проводиће у периоду од 31. марта до 30. августа 2014. године превентивну кампању „Пази, воз има предност“. Медијска кампања трајаће од 31. марта до 12. априла 2014. година.
article
Представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарства унутрашњих послова (ЦЈБ Бијељина), Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савезa Републике Српске посјетиће 20. марта. 2014. године у 11.00 часова пољопривредно газдинство власника Душана Петровића у мјесту Доња Чађавица, Град Бијељина.
article
Радна верзија Програма безбједност саобраћаја на путевима у Републици Српској 2014. – 2018., настала је у оквиру пројекта Свјетске банке „Јачање стања и система безбједности саобраћаја у Републици Српској“ чији су имплементатор били ЈП „Путеви Републике Српске“, а провела га је шведска владина агенција „SweRoad“ уз сарадњу свих субјеката безбједности саобраћаја у Републици Српској.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 20. марта до 31. марта 2014. године медијску кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Србије уз подршку Европског савјета за безбједност саобраћаја (ЕТSC), Саобраћајног факултета, Универзитета у Београду, Криминалистичко полицијске академије и Факултета техничких наука из Новог Сада 06. марта 2014. године организовала је међународну научну конференцију „Индикатори перформанси безбедности саобраћаја“.
article
У Приједору 27.02.2014. године у сали Завода за изградњу Града Приједора одржан је први семинар на тему „Најчешће заблуде у безбједности саобраћаја“. Семинар је организовало Министарство унутрашњих послова Републике Српске – Центар јавне безбједности Приједор у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске, а у склопу пројекта „Јачање капацитета саобраћајне полиције и локалне самоуправе“.
article
Министарство комуникација и транспорта Босне и Херцеговине на својој веб страници објавило је нацрт Закона о измјенама и допунама Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у Босни и Херцеговини. Примједбе и сугестије на наведени нацрт Закона можете доставити Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске (absrs@teol.net, info@absrs.org) или Министарству комуникација и транспорта Босне и Херцеговине (info@mkt.gov.ba).
article
Агенција за безбједност саобраћаја заједно са осталим субјектима безбједности саобраћаја сачинила је План превентивних активности за 2014. годину. На VIII сједници Савјета за безбједност саобраћаја одржаној 11.02.2014. године, Савјет је разматрао План рада Агенције за безбједност саобраћаја за 2014. годину у оквиру којег је и План превентивних активности и дао позитивно мишљење на исти. План превентивних активности чине превентивне кампање које ће се у току године спроводити као и заначајни датуми које ће Агенција заједно са осталим субјектима обиљежити током године.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab