Вијести

article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе у фебруару мјесецу проводе превентивну кампању "Буди видљив, не буди фигура“.
article
Број регистрованих аутомобила у Републици Српској и у 2019. години, као и претходних, имао је тренд раста. У Републици Српској у 2019. години број регистрованих возила износио је 411 439, за 19 924 возила више него у 2018. години, а за 136 612 возила више него прије 10 година (2009. године) или 49,7%.
article
Драги возачи молимо Вас за опрез, ново школско полугодиште је почело због чега ће на нашим путевима бити велики број школараца. Од свих а посебно од возача очекује се појачан опрез у вожњи а нарочито у близини школа, вртића, на путевима у насељима који воде у смјеру школа.
article
„Набављени су најсавременији уређаји за детекцију опојних дрога и психоактивних лијекова у организму за професионалну полицијску употребу код возача и других учесника у саобраћају, истакао је Гојко Везмар руководилац пројекта испред фирме МРГ.“
article
Драги возачи, мотоциклисти, бициклисти, пјешаци и сви остали учесници у саобраћају, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске жели Вам срећне и безбједне божићне и новогодишње празнике.
article
Јуче у Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске потписани су уговори о суфинансирању пројеката из области безбједности саобраћаја између Агенције за безбједност саобраћаја и јединица локалне самоуправе чији пројекти су подржани Јавним позивом.
article
У Републици Српској данас је почела републичка превентивна кампања под називом "Нити 1 чаша прије вожње" чији је циљ побољшање безбједности смањењем броја возача који учествују у саобраћају под дејством алкохола.
article
У бањалучкој ОШ „Станко Ракита“ данас је за малишане до трећег разреда одржана ј представа „Мирка“.
article
У понедјељак 16. децембра 2019. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „НИТИ 1 ЧАША ПРИЈЕ ВОЖЊЕ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2020. године.
article
Дана 02. децембра 2019. године у просторијама Центра за едукацију судија и јавних тужилаца у Бањој Луци одржан је једнодневни семинар за судије и јавне тужиоце на тему „Значај тужилачког и судског поступања у превенцији саобраћајних незгода“.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab