Вијести

article
Зоран Вујин, предјседник скупштине Удружења жртава саобраћајних незгода „Степ“ одржао је данас пред око 150 ученика и гостију у хотелу „Парк“ у Добоју едукативно предавање у оквиру пројекта „Животна школа“.
article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић састао се данас са руководством Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске на тему заједничких активности на унапређењу безбједности саобраћаја у Српској.
article
БАЊАЛУКА, 6. МАРТА /СРНА/ - У саобраћајним незгодама у Републици Српској настрада 30 одсто младих узраста од 18 до 25 година, а најчешћи узроци су брза вожња, конзумирање алкохола и дрога, изјавио је руководилац одсјека за возаче, путеве и возила у Агенцији за безбједност саобраћаја Никола Торбица.
article
Предавање о ризицима у саобраћају за младе и будуће возаче одржана су у Приједору за ученике средњих школа. Предавања су одржали представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Удружења жртава саобраћајних незгода “Степ”.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су радни састанак са начелником и представницима Општине Оштра Лука.
article
У сали Центра за културу Општине Лопаре организована је образовна представа „Мирка“ из области саобраћаја.
article
Представа о безбједности саобраћаја "Мирка" одиграна је у понедјељак 27. фебруара у Бијељини за ученике првих, других и трећих разреда основних школа, у организацији Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У организацији Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у Дому културе „Угљеша Kојадиновић“ у Српцу одиграна je представа „Мирка“ у којој су ученицима од првог до трећег разреда основних школа из Српца представљена основна правила понашања у саобраћају.
article
У склопу кампање "Буди видљив, не буди фигура" представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавања ученицима ОШ „Бранислав Нушић“ у Бањој Луци на тему „10 лекција које живот значе“.
article
Поштовани, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у склопу превентивне активности „БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА“ у сарадњи са јединицама локалне самоуправе проводи Анкету ради утврђивања ставова и мишљења пјешака у вези кретања коловозом и безбједности у саобраћају уопште.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS