Вијести

article
У Културном центру “Филип Вишњић” у Угљевику данас је за дјецу из нижих разреда основне школе изведена представа “Мирка”, чији су актери кроз игру и забаву учили дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
У оквиру кампање „Лако је појас везати“ данас је у Центру за културу одржано предавање о употреби дјечијих ауто – сједишта, те уручено укупно 13 сједалица за малишане, а у кругу Спортског центра средњошколцима је на значај употребе безбједносних појаса указано кроз симулаторе.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Општина Прњавор уручењем 10 ауто-сједалица родитељима са малом дјецом, приказом симулатора превртања возила и косе равни ученицима средњих школа на градском тргу у Прњавору те посјетом вртићу “Наша радост” указали су на значај и циљеве превентивне кампање “Лако је појас везати”.
article
Драги наши учесници у саобраћају, с обзиром да у наредним данима прослављамо најдражи празник, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске жели ВАМ СРЕЋНЕ И БЕЗБЈЕДНЕ ВАСКРШЊЕ ПРАЗНИКЕ, с поруком да их у миру и срећи прославите.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске узели су учешће на 17. Конференција БСЛЗ која се одржала у Врњачкој Бањи, Република Србија.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске је својим присуством подржала "Прољетни АУТО ШОУ", који се организује у склопу акције "Сигурност на цестама", поводом обиљежавања дана града Бања Луке.
article
Представници Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске започели су данас на Сокоцу превентивну кампању чији је слоган „Лако је појас везати“, којом се жели подићи свијест грађана о значају везивања појаса у вожњи.
article
Безбједоносни појас представља дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима.
article
Безбједоносни појас представља дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске данас је одржан састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS