Вијести

article
Денис Стевановић, предсједник Савјета за безбједност саобраћаја општине Станари и Мирослав Ђурић, координатор за пројекте Савјета за безбједност саобраћаја општине Станари данас, 9. фебруара 2023. године, одржали су предавање за ученике првог разреда централне школе и њихове родитеље.
article
Прошле године у саобраћајним незгодама у Републици Српској погинуло је 14 пјешака, од чега једно дијете, што је значајно смањење у односу на раније године, рекао је Срни Милан Илић из Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Субјекти безбједости саобраћаја у Републици Српској у периоду од 15. фебруара до 28. фебруара 2023. године провешће превентивну активност "БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА".
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, кроз превентивне активности, заједно са другим субјектима безбједности саобраћаја, ради на подизању свијести о ризицима у саобраћају.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Општина Нови Град у сарадњи са основним школама у амфитеатру Културно-образовног центра организовали су бесплатну образовну представу за дјецу под називом „Мирка“.
article
Основци ОШ „Десанка Максимовић“ и подручних школа у Оштрој Луци имали су прилику да погледају представу „Мирка“
article
Срећне и безбједне празнике жели Вам Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске
article
Млади бањалучки глумци Драгана Илић и Светозар Бабић данас су у Градском позоришту Фоча одиграли образовну представу за дјецу под називом „Мирка“, у којој су уживали ученици првих и других разреда основних школа „Веселин Маслеша“ и „Свети Сава“.
article
У школској сали ОШ „Мокро“ малишани те основне школе имали су прилику да погледају представу „Мирка“.
article
Алкохол је један од главних узрочника саобраћајних незгода, које имају најчешће смртне посљедице, поручено је на почетку кампање "Лако је алкохол одбити" у бањалучкој Гимназији.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS