Вијести

article
Синоћ, 20.02.2020. године у Народном позоришту Републике Српске одржана је јубиларна 20-та по реду манифестација „Избор аутомобила године у Републици Српској“. Организатор манифестације била је раедакција “Саобраћај и ми”.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић и замјеник Агенције Милија Радовић јуће су боравили у радној посјети код Градоначелника Бијељине Миће Мићић.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе у фебруару мјесецу проводе превентивну кампању "Буди видљив, не буди фигура“.
article
Број регистрованих аутомобила у Републици Српској и у 2019. години, као и претходних, имао је тренд раста. У Републици Српској у 2019. години број регистрованих возила износио је 411 439, за 19 924 возила више него у 2018. години, а за 136 612 возила више него прије 10 година (2009. године) или 49,7%.
article
Драги возачи молимо Вас за опрез, ново школско полугодиште је почело због чега ће на нашим путевима бити велики број школараца. Од свих а посебно од возача очекује се појачан опрез у вожњи а нарочито у близини школа, вртића, на путевима у насељима који воде у смјеру школа.
article
„Набављени су најсавременији уређаји за детекцију опојних дрога и психоактивних лијекова у организму за професионалну полицијску употребу код возача и других учесника у саобраћају, истакао је Гојко Везмар руководилац пројекта испред фирме МРГ.“
article
Драги возачи, мотоциклисти, бициклисти, пјешаци и сви остали учесници у саобраћају, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске жели Вам срећне и безбједне божићне и новогодишње празнике.
article
Јуче у Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске потписани су уговори о суфинансирању пројеката из области безбједности саобраћаја између Агенције за безбједност саобраћаја и јединица локалне самоуправе чији пројекти су подржани Јавним позивом.
article
У Републици Српској данас је почела републичка превентивна кампања под називом "Нити 1 чаша прије вожње" чији је циљ побољшање безбједности смањењем броја возача који учествују у саобраћају под дејством алкохола.
article
У бањалучкој ОШ „Станко Ракита“ данас је за малишане до трећег разреда одржана ј представа „Мирка“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS