Вијести

article
Безбједносни појас представља дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство здравља и социјалне заштите, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, Jeдинице локалних самоуправа и Радио Телевизија Републике Српске као медијски партнер у периоду од 22. априла до 31. маја 2019. године провешће превентивну кампању под називом „НИТИ 1 НЕВЕЗАН ПОЈАС!“
article
Као и претходних година и ове године април мјесец за извођење представе „Мирка“ резервисан је био за Херцеговину.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће на XIV Meђународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локлној заједници“ која се одржала на Копаонику.
article
Агенција за безбједност саобраћаја узела је учешће у радионици у оквиру ТРАФСАФ пројекта која је одржана од 8. до 12. априла 2019. године у Марибору,Словенија
article
Данас, у просторијама ОШ „Свети Сава“ Милан Илић представник Агенције за безбједност саобраћаја одржао је презентацију елабората „Школски путеви ка ОШ Свети Сава у Бањој Луци“ Елаборат представља полазни документ на основу којег се могу предузимати радње за побољшање безбједности саобраћаја.
article
Данас, у ОШ „Мирослав Антић“ основцима VI, VII, VIII и IX разреда од стране Агенције за безбједност саобраћаја одржано је образовно предавање на тему „Алкохол и саобраћај“. Дјеца су кроз презентацију имали прилику да погледају штетан утицај алкохола у саобраћају.
article
У Техничкој школи у Врању, одржано је 26. Републичко такмичење саобраћајних школа које од ове године има и међународни карактер, с обзиром да је учествовало и осам средњих школа из шест земаља у окружењу.
article
Саобраћајни факултет у Добоју организовао је „Дан отворених врата“, а том приликом сви студенти су имали прилику да испробају симулатор превртања возила као и стрму раван, те да виде значај везивања појаса.
article
Управа за полицијску обуку Министарства унутрашњих послова Републике Српске у уторак (26. март 2019.) је поводом Дана полиције Републике Српске организовала манифестацију "Дан отворених врата" за малишане бањалучких вртића, те ученике основних школа и штићенике дома "Рада Врањешевић" ради њиховог упознавања о полицијским пословима и задацима, као и опреми.
article
Учешће у наведеном састанку узела је Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске као пуноправна чланица Европског Савјета заједно са осталима чланицама и међународним организацијама које се баве безбједношћу саобраћајa на нивоу Европске уније.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS