Вијести

article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 20. марта до 31. марта 2014. године медијску кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Србије уз подршку Европског савјета за безбједност саобраћаја (ЕТSC), Саобраћајног факултета, Универзитета у Београду, Криминалистичко полицијске академије и Факултета техничких наука из Новог Сада 06. марта 2014. године организовала је међународну научну конференцију „Индикатори перформанси безбедности саобраћаја“.
article
У Приједору 27.02.2014. године у сали Завода за изградњу Града Приједора одржан је први семинар на тему „Најчешће заблуде у безбједности саобраћаја“. Семинар је организовало Министарство унутрашњих послова Републике Српске – Центар јавне безбједности Приједор у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске, а у склопу пројекта „Јачање капацитета саобраћајне полиције и локалне самоуправе“.
article
Министарство комуникација и транспорта Босне и Херцеговине на својој веб страници објавило је нацрт Закона о измјенама и допунама Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у Босни и Херцеговини. Примједбе и сугестије на наведени нацрт Закона можете доставити Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске (absrs@teol.net, info@absrs.org) или Министарству комуникација и транспорта Босне и Херцеговине (info@mkt.gov.ba).
article
Агенција за безбједност саобраћаја заједно са осталим субјектима безбједности саобраћаја сачинила је План превентивних активности за 2014. годину. На VIII сједници Савјета за безбједност саобраћаја одржаној 11.02.2014. године, Савјет је разматрао План рада Агенције за безбједност саобраћаја за 2014. годину у оквиру којег је и План превентивних активности и дао позитивно мишљење на исти. План превентивних активности чине превентивне кампање које ће се у току године спроводити као и заначајни датуми које ће Агенција заједно са осталим субјектима обиљежити током године.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске у сарадњи са јединицама локаних самоуправа провешће у периоду од 17. фебруара до 28. фебруара 2014. године медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“
article
Данас, са почетком у 11,00 часова, у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је VIII сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Да је аутомобил нужна потреба у овом модерном добу сложит ће се већина грађана Републике Српске. Поред кризе која је захватила цијели Свијет број регистрованих аутомобила у Републици Српској има тренд раста, aли у односу на земље Европске уније тај број је знатно нижи од просјека.
article
У Зајечару ( Република Србија ) од 09-11. априла 2014. године одржат ће се 9. Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Покровитељ и домаћин конференције је Град Зајечар. Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске један је од организатора наведеног скупа а члан организационог одбора је директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић. Детаљније информације можете погледати на сајту: http://bslz.org/
article
Дана 22.01.2014. године са почетком у 12,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак координационе групе.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS