Вијести

article
Удружење омладине са инвалидитетом „Инфопарт” организовали су акцију за подизање свијести возача о особама са инвалидитетом као учесницима у саобраћају.
article
ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Републичка кампања „Лако је алкохол одбити“ званично је започела данас предавањем у Средњој школи „28. јуни“ у Источном Новом Сарајеву. Кампању заједнички реализују Министарство саобраћаја и веза и Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће у првој регионалној конференцији „БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЕРИ ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ“ која се данас одржала у Београду а организатор конференције била је Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије.
article
БАЊАЛУКА, 16. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Мјерење индикатора безбједности саобраћаја у Републици Српској у овој години показало је да је дошло до повећања процента кориштења сигурносног појаса, док су лошији показатељи када је у питању вожња под дејством алкохола и кориштења мобилног телефона током вожње.
article
Сутра, 17. децембра 2021. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „ЛАКО ЈЕ АЛКОХОЛ ОДБИТИ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2022. године.
article
У Општини Пелагићево малишани ОШ „Васа Пелагић“ имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
Ученици средње школе завршних разреда у Бијељини имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Сувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
У Општини Рибник малишани ОШ „Петар Кочић“ имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
У Зворнику реализован пројекат под називом "Кад се живот преокрене". Ученици средње школе завршних разреда имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Сувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола.
article
Средњошколци у Милићима, ученици трећег и четвртог резреда, данас су присутвовали предавању о безбједности у саобраћају које је у СШЦ "Милутин Миланковић" у Милићима организовала Агенција за безбједност саобраћаја РС кроз пројекат „Када се живот преокрене“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS