Вијести

article
Eдукативна представа из области саобраћаја „Мирка“ којој су присуствовали ученици основних школа „Бранко Ћопић“, Вук Стефановић Караџић“, „Јован Цвијић“ и „Бранислав Нушић“ одржана је у Дому омладине.
article
У уторак 09.11.2022. године у и Средњошколском центру „Јован Дучић“ у Теслићу одржана су предавања на тему „Безбједност младих у саобраћају“ у оквиру пројекта „Кад се живот преокрене“.
article
Избјегавање конзумирања алкохола, поштовање ограничења брзине, везање појаса и некориштење мобилног телефона током вожње је пут да млади возачи и други учесници у саобраћају буду безбједни, поручено је јуче на предавању "Безбједност младих у саобраћају" у Котор Варошу.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 27. и 28. октобра 2022. године, у Бањој Луци, успјешно су организовали XI Међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржана под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске а уз подршку Европског савјета за безбједност саобраћаја и Свјетске здравствене организације.
article
Министарство саобраћаја и веза и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организовали су у Бањалуци једанаесту међународну конференцију "Безбједност саобраћаја у локалној заједници".
article
Пренос конференције
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по једанејсти пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се 11. међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела учешће на форуму „Унапређење система безбједности саобраћаја“ који се одржао на Златибору.
article
Поводом недјеље дјетета директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске посјетио је вртић у Дервенти и том приликом уручио пригодне поклоне малишанима.
article
Малишани из вртића „Принцеза Катарина Карађорђевић“ из Лакташа у сриједу (12. октобар 2022.) су у овој предшколској установи учили основна правила безбједног учешћа у саобраћају кроз интерактивну представу „Фазонкове саобраћајне чаролије“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS