Вијести

article
Представници Агенције за бјезбједност саобраћаја Републике Српске, уручили су данас ауто-сједништа за бебе са подручја Бањалуке рођене 1. јануара.
article
Срећне и безбједне празнике жели Вам Агенција за безједност саобраћаја Републике Српске
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске као један од субјеката безбједности саобраћаја врши стручне и друге послове који се односе на организовање и континуирано усавршавање система безбједности саобраћаја у Републици Српској као и подстицање, подршку и координацију рада свих субјеката у систему безбједности саобраћаја .
article
Ученици ЈУ СШЦ „Никола Тесла“ у Броду имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Шувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
У Приједору и Новом Граду у суборту, 25. децембра 2021. године обиљежена је кампања „Лако је алкох одбит“.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске свим првачићима Града Приједора поклонила је букваре и бојанке „Пажљивкова правила“.
article
Удружење омладине са инвалидитетом „Инфопарт” организовали су акцију за подизање свијести возача о особама са инвалидитетом као учесницима у саобраћају.
article
ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Републичка кампања „Лако је алкохол одбити“ званично је започела данас предавањем у Средњој школи „28. јуни“ у Источном Новом Сарајеву. Кампању заједнички реализују Министарство саобраћаја и веза и Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће у првој регионалној конференцији „БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЕРИ ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ“ која се данас одржала у Београду а организатор конференције била је Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије.
article
БАЊАЛУКА, 16. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Мјерење индикатора безбједности саобраћаја у Републици Српској у овој години показало је да је дошло до повећања процента кориштења сигурносног појаса, док су лошији показатељи када је у питању вожња под дејством алкохола и кориштења мобилног телефона током вожње.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS