Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарством саобраћаја и веза, Министарством унутрашњих послова, Министарством просвјете и културе, Ауто-мото савезом Републике Српске и јединицама локалне самоуправе и ове године реализује превентиву кампању под називом „ВОЗАЧИ, ШКОЛА ЈЕ ЗА НАС, ОПРЕЗ ЈЕ ЗА ВАС“.
article
Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске, уз техничку асистенцију пројекта „ЕУ за Цивилно Друштво (ЕУ4ЦД)“, који финансира Делегација Европске Уније, организовало је састанак Радне групе за израду Стратегије развоја локалне самоуправе у Републици Српској за период 2022-2028. година.
article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић изјавио у четвртак (1.септембар 2022.) у Бијељини поводом почетка акције "Возачи, школа је за нас опрез је за вас" да се овим жели скренути пажња возачима да од данас већи број дјеце учествује у саобраћају и да се о томе мора водити рачуна.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца . У Републици Српској у 2020. години смртно је страдало 5 дјеце до 13 година, док је у 2021. години смртно страдало 3 дјеце до 13 година, а у 2022. години за првих седам мјесеци 1 дјете је смртно страдало, 13 теже повријђено а 103 лакше повријеђено.
article
Република Српска је прва у окружењу увела електричне тротинете у систем у оквиру измјена Закона о безбједности саобраћаја Српске, а 1. септембра почеће примјена Правилника о начину и поступку издавања идентификационе потврде, изјавио је данас министар саобраћаја и веза Српске Недељко Ћорић.
article
На сједници Савјета за безбједност саобраћаја на подручју општине Шамац је расправљано о повећаној безбједности уесника у саобраћају поводом почетка школске године, активностима о изради Програма о безбједности саобраћаја и путним прелазима. Састанку су присуствовали, поред осталих и представници Агенције за безбједност саобраћаја РС и Жељезница РС.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећан опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.
article
У петак у градској управи Приједор 5. августа, одржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја града Приједора на тему припрема превентивних кампања за почетак школске године и сарадња Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске са локалном заједницом.
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по једанејсти пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се XI међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS