Вијести

article
У Агенцији за безбједност саобраћаја јуче је одржан радни састанак са представницима Републичког Савета за безбедност саобраћаја Републике Северне Македоније.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“, Министарство управе и локалне самоуправе и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организују онлајн обуку на тему „Индикатори безбједности саобраћаја у Републици Српској“.
article
Агенција за безбједност саобраћаја, Министарство управе и локалне самоуправе и Савез општина и градова спровешће дводневну „онлајн“ обуку на тему „Индикатори безбједности саобраћаја у Републици Српској“ за све јединице локалне самоуправе и полицијске управе.
article
Агенција за безбједност саобраћаја учествје у радионици која се одржава од 28. до 31. марта 2022. године у Нишу, Република Србија у оквиру Erasmus + пројекта под називом "Унапређење безбедности у саобраћају у земљама Западног Балкана кроз модернизацију и развој наставног плана и програма основних и мастер студија" или на енг. "Improving the Traffic Safety in the Western Balkan Countries through Curriculum Innovation and Development of Undergraduate and Master Studies/TRAFSAF".
article
Дана 24. и 25. марта 2022. године одржан је онлајн састанак Главног вијећа Европског савјета за безбједност саобраћаја, са сједиштем у Бриселу, Белгија. Учешће у наведеном састанку узела је Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске као пуноправна чланица Европског Савјета заједно са осталима чланицама и међународним организацијама које се баве безбједношћу саобраћајa на нивоу Европске уније.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у склопу кампање "Кад се живот преокрене" средњој стручној и техничкој школи у Граду Дервента одржала је предавање под називом „Млади возачи и алкохол“ које се састојало из два дијела:
article
Ријеч је о превентивним активностима које агенција проводи у току године, а свјетлоодбојне прслуке и наруквице, као и слагалице добило је свих 60 малишана из старијих васпитно -образовних група.
article
Представа „Мирка“ је образовна представа намјењена дјеци првих, других и трећих разреда основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају, а изводе је глумци Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.
article
НОВА ТОПОЛА – Предавањем о значају правовременог уочавања трактора од стране других учесника у саобраћају, кориштењем жутог ротационог свјетла и исправном вожњом трактора и других пољопривредних машина на јавним путевима, данас у Новој Тополи код Градишке озваничен је почетак превентивне кампање „Освјетлај образ домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом“.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске заједно са јединицама локалне самоуправе провешће у периоду од 11. марта (петак) до 31. марта (четвртак) 2022. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS