Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске обавјештава све заинтересоване учеснике да је рок за достављање наслова радова са кратким сажетком продужен до 16. септембра 2013. године.
article
Дана 05.09.2013. године директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић у склопу активности пред нову школску годину посјетио је Основну школу „Веселин Маслеша“ на Броду у општини Фоча и уручио ученицима поклоне у виду флуросцентних трака и информативних летака како би се што боље упознали са правилима у саобраћају.
article
Почетак наредне недјеље значи и почетак нове школске године, а то је знак возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца .
article
Дана 20.08.2013. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржаће се састанак на ком ће се разматрати информација о стању саобраћајне инфраструктуре у зонама школа коју је сачинила Агенција и преглед активности које ће предузети јединице локалне самоуправе за почетак нове школске године, достављене путем упитника.
article
Поводом почетка годишњих одмора и појачаног интензитета у саобраћају који се очекује у предстојећим данима Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске подсјећа све учеснике у саобраћају да је највећи број саобраћајних незгода изазван непоштовањем ограничења брзине кретања, непоштовањем првенства пролаза, претицањем посебно на местима где то није безбједно и дозвољено, али и вожњом под дејством алкохола и у стању повећаног умора возача.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарством саобраћаја и веза Републике Српске у октобру, 2013. године организоваће II стручни семинар на тему „Безбједност саобраћаја у локалним заједницама“.
article
У периоду од 05. јула до 15. јула 2013. године Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске, ЈП „Путеви Републике Српске“, ЈП „Аутопутеви Републике Српске“ и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „Успори, живот је најважнији".
article
Дана 04.07.2013. године (четвртак) са почетком у 9,00 часова, у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржат ће се V сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.На V сједници Савјета за безбједност саобраћаја планирано је да се разматра извјештај ревизије учинка „Безбједност саобраћаја на путевима Републике Српске“, извјештај о обиљежавању Међународне седмице безбједности саобраћаја у Републици Српској, извјештај о проведеним радионицама у Бијељини и Бањој Луци, информација о стању безбједности саобраћаја у Републици Српској за првих шест мјесеци 2013. године, припреме за одржавање стручног семинара на тему „Улога локалне заједнице у безбједности саобраћаја и бројна друга питања.
У просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак...
На основу приоритета утврђених Стратегијом обуке за запослене у јединицама локалне...

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS