Вијести

article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“, Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организовали су обуку на тему „УНАПРЕЂЕЊЕ БЕЗБЈЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА КРОЗ ГИС ПЛАТФОРМУ – ПРИМЈЕР ПРАКТИЧНОГ КОРИШТЕЊА“.
article
Средњошколци добојских средњих школа одслушали су предавање под називом “1 у 10 милиона”
article
Алкохол је један од главних узрочника саобраћајних незгода, које имају најчешће смртне посљедице, поручено је на обиљежавању почетка кампање "Лако је алкохол одбити" која је почела у средњој школи Унутрашњих послова у Бањој Луци.
article
У Републици Српској је, према статистичким подацима, од око 10.000 саобраћајних незгода прошле године, 13 одсто изазвано јер је возилом управљало лице са одређеним процентом алкохола у крви, што је алармантан податак, указао је директор Агенције за безбједност саобраћаја Српске Младен Петровић поводом данашњег почетка кампање "Лако је алкохол одбити".
article
Сутра, 13. децембра 2023. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „ЛАКО ЈЕ АЛКОХОЛ ОДБИТИ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2024. године.
article
Малишани у Костајници имали су прилику па погледају представу „Мирка“ која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раношколског узраста, намијењена је дјеци основних школа, а њени актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
Директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровића данас је у Бањалуци са представницима 11 јединица локалне самоуправе потписао уговоре о суфинансирању 19 пројеката у области безбједности саобраћаја, које ће Агенција суфинансирати са укупно 77.323.00 КМ, а локалне заједнице са 94.729,00 КМ.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја потписан је споразум о међусобној сарадњи између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и „CYCLOS SYSTEMS“ d.o.o. Бања Лука.
article
На Саобраћајном факултету у Добоју одржан је 9. Међународна конференција "Нови хоризонти промета и комуникација 2023" уз присуство бројних учесника, гостију и позваних, а представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске узели су учеће у наведеној конференцији.
article
Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, Градска управа за саобраћај и путеве Града Новог Сада и "Ин концепт" организовали су пету по реду Националну конференцију о безбедности деце као путника, која се одржала у Новом Саду 23. новембра 2023. године.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS