Вијести

article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по једанејсти пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се 11. међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела учешће на форуму „Унапређење система безбједности саобраћаја“ који се одржао на Златибору.
article
Поводом недјеље дјетета директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске посјетио је вртић у Дервенти и том приликом уручио пригодне поклоне малишанима.
article
Малишани из вртића „Принцеза Катарина Карађорђевић“ из Лакташа у сриједу (12. октобар 2022.) су у овој предшколској установи учили основна правила безбједног учешћа у саобраћају кроз интерактивну представу „Фазонкове саобраћајне чаролије“.
article
„Дјечија недјеља“ обиљежава се сваке године у мјесецу октобру и има за циљ упознати ширу јавност са потребама дјеце, њиховим психо-социјалним одрастањем у приближно једнаким условима.
article
Око 160 ученика редњошколског центра "Василије Острошки" на Сокоцу били су данас домаћини Дејану Трнинићу и Николи Торбици и послушали предавање у склопу пројекта "Кад се живот преокрене".
article
Избјегавање конзумирања алкохола, поштовање ограничења брзине, везање појаса и некориштење мобилног телефона током вожње је пут да млади возачи и други учесници у саобраћају буду безбједни, поручено је јуче на предавању "Безбједност младих у саобраћају"у Палама.
article
ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 4. ОКТОБРА /СРНА/ - У саобраћајним несрећама у Републици Српској у прошлој годину погинула је 101 особа, док је сваке године у броју смртно страдалих лица учешће младих око 30 одсто, изјавио је данас у Источном Сарајеву представник Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Никола Торбица.
article
Превентивне активности које се реализују у склопу кампање „Опрезни пазе на пружне прелазе“ након неколико локалних заједница, настављена је и у Бањој Луци радним састанаком у Градској управи.
article
Средњошколци су имали прилику да послушају причу Бојана Шувире, особе која је учествовала у саобраћајној незгоди, те задобила тешке телесне повреде и трајни инвалидитет. "Лична прича Бојана Шувире" приказала је последице саобраћајне незгоде и грешке које су довеле до незгоде.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS