Вијести

article
У парку „Народних хероја“ у Добоју у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Жељезница Републике Српске, „Поште Српске“, Ауто-мото савеза Републике Српске, ПУ Добој, Градске управе Добој и Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета Источно Сарајево по осми пут заредом одржана је манифестација „Дан безбједности саобраћаја“.
article
Сутра, 10. јуна 2022. године у парку „Народних хероја“ у Добоју у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Жељезница Републике Српске, „Поште Српске“, Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета Источно Сарајево, Градске управе Добој, Ауто-мото савеза Републике Српске, ПУ Добој, Дома здравља Добој, Ватрогасне јединице Добој и Црвеног крста Добој по осми пут заредом, биће одржана манифестација „Дан безбједности саобраћаја“.
article
Ученици Техничко школског центра, смјер техничар друмског саобраћаја, данас су посјетили своје мале другаре из Основне школе “ Свети Сава” у нашем граду.
article
Избјегавање конзумирања алкохола, поштовање ограничења брзине, везање појаса и некориштење мобилног телефона током вожње је пут да млади возачи и други учесници у саобраћају буду безбједни, поручено је данас на предавању у Бањалуци "Безбједност младих у саобраћају".
article
У оквиру пројекта „Кад се живот преокрене“, представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавање на тему „Безбједност младих у саобраћају“ ученицима Машинске школе у Приједору. Дио је то пројекта који ће бити презентован ученицима завршних разреда средњих школа у 15 јединица локалне самоуправе.
article
У оквиру пројекта „Кад се живот преокрене“, представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавање на тему „Безбједност младих у саобраћају“ ученицима Техничке школе у Градишци. Дио је то пројекта који ће бити презентован ученицима завршних разреда средњих школа у 15 јединица локалне самоуправе.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске организовали су данас у Новом Граду превентивну активност за малишане из дјечијег вртића "Пчелица Маја" и ученике средње школе.
article
У Мркоњић Граду је реализован пројекат под називом "КАД СЕ ЖИВОТ ПРЕОКРЕНЕ". Ученици трећих разреда средње машинске школе имали су прилику да одслушају предавање на тему "МЛАДИ ВОЗАЧИ И АЛКОХОЛ" и "ЛИЧНА ПРИЧА - ЗОРАН ВУЈИН" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола.
article
ДОБОЈ, 25. МАЈА /СРНА/ - На путним прелазима на пругама "Жељезница Републике Српске" /ЖРС/ у протеклих осам година погинуло је 20 лица, шест је тешко повријеђено, а 17 лакше, речено је данас у Добоју, поводом почетка овогодишње превентивне кампање "Опрезни пазе на пружне прелазе“.
article
У Републици Српској од 25. маја 2022. године почиње превентивна активност „Опрезни пазе на пружне прелазе“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS