Вијести

article
Безбједност саобраћаја на пружним прелазима у Републици Српској је задовољавајућа, али ће се и даље радити на томе да сигурност буде додатно унапријеђена, поручено је након састанка на којем је представљен извјештај кампање “Опрезни пазе на пружне прелазе” у просторијама предузећа "Путеви Републике Српске" у Бањалуци.
article
У Центру за културу у Невесињу 09. новембра 2021. године одржана је едукативна представа из области саобраћаја под називом „Мирка“.
article
Mинистар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске Недељко Ћорић данас је предсједнику Народне скупштине Републике Српске Недељку Чубриловићу уручио Плакету за несебично залагање на унапређењу безбједности саобраћаја у Српској, која му је додијељена на 10. међународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
У Центру за културу у Дервенти 04. новембра 2021. године одржана је едукативна представа из области саобраћаја под називом „Мирка“.
article
Поводом десет година од оснивања Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић и директор Агенције за ‭безбједност‭ ‬саобраћаја ‭ ‬Републике‭ ‬Српске Новица Крунић‭ ‬свечано су уручили предсједнику Владе Радовану Вишковићу Плакету за велико и несебично залагање на унапређењу безбједности саобраћаја у Републици Српској.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 29. октобра 2021. године успјешно су организовали X јубиларну међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржана под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у Бањој Луци (Конференцијској сали Владе Републике Српске).
article
Данас је одржана 10. јубиларна међународна конференција “Безбједност саобраћаја у локалној заједници”, коју организују Министарство саобраћаја и веза и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Цијењени корисници нашег сајта, на овој страници можете  пратити пренос уживо ...
article
У ОШ „Свети Сава“ данас (22.10.2021. г) је за ученике првих, других и трећих разреда изведена едукативна представа из области саобраћаја, под називом „Мирка и другари“.
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по десети пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се 10. јубиларна међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS