Вијести

article
Сваке године, па и ове године од 16 - 22. септембра обиљежава се Европска седмица мобилности, ове године под слоганом „Крећимо се одрживо! Останимо здрави!“,.
article
Службеници Полицијске станице Дервента, у оквиру кампање „Заштитимо дјецу у саобраћају“, протекле седмице одржали су низ едукативних предавања за дјецу како из централних, тако и из подручних основних школа.
article
Савјет, у чијем раду су, осим представника локалне управе, полиције и општинских установа, учествовали и представници републичке Агенције за безбједност саобраћаја и јавног предузећа “Путеви Српске”, донио је закључак којим је од надлежних институција Републике Српске и БиХ затражена информација о томе докле се стигло са активностима у вези са изградњом магистралних путева Фоча – Шћепан Поље и Фоча-Тјентиште, те реконструкцијом регионалног пута према Челебићима.
article
ЛАКТАШИ – Малишани из вртића „Принцеза Катарина Карађорђевић“ из Лакташа у петак (10. септембар 2021.) су у кругу ове предшколске установе учили основна правила безбједног учешћа у саобраћају кроз интерактивну представу „Фазонкове саобраћајне чаролије“.
article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић истакао је да је заштита дјеце, као учесника у саобраћају, примарни циљ активности Министарства и Агенције за безбједност саобраћаја, те да је неопходно знање најмлађих о понашању у саобраћају подићи на већи ниво.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца .
article
Агенција за безбједност саобраћаја узела је учешће на “Дјечијем сајму“ који је одржан 28. и 29. августа 2021. године у спортској дворани „Борик“ у Бањој Луци.
article
Сајамска манифестација дјечији сајам се састоји од више тематских цјелина: излагачки простор, фестивалски програм, спортски полигон, креативна играоница и техно игре. Сајам ће окупити више од 70 излагача из региона и то из области: опреме, дјечије хране, играчака, намјештаја, обуће, школе страних језика, вртића, књижара, издавачких кућа па све до телеком оператера, банака, дјечијих штедње, апотека, осигурања, туристичких организацији и ауто кућа.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја данас је одржан радни састанак в.д. замјеника директора Агенције за безбједност саобраћаја Милије Радовића и Начелника општине Петровац Драге Ковачевића.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић данас је присуствовао радном састанку у Општини Шамац.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS