Вијести

article
ТЈЕНТИШТЕ – Традиционални Ауто-рели АМС РС „Козара – Сутјеска 2021“, који је ове године окупио 110 учесника, након три дана такмичења широм Српске завршен је у недељу (18. јул 2021) на Тјентишту побједом возача из Требиња и Прњавора.
article
Помоћник министра саобраћаја и веза Драган Станимировић и замјеник директора Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић присуствовали су промоцији пројекта "Вежи појас за безбједну вожњу", чији је циљ промоција безбједности саобраћаја у локалној заједници.
article
У општини Костајница ускоро ће бити формиран Савјет за безбједност саобраћаја, рекао је Радију Костајница начелник општине Никола Јањетовић који се данас састао са замјеником директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милијом Радовићем.
article
Компанија м:тел и ове године позива возаче да буду одговорни и оставе телефон док су за воланом. Слоганом „Ако ме волиш остави телефон док возиш“, м:тел је започео и овогодишњу кампању којом се настоји подићи свијест возача колико је важно бити одговоран и до каквих посљедица може довести чак и мала непажња у вожњи.
article
Предсједник Савјета за безбједност саобраћаја града Приједора Жарко Ковачевић изјавио је данас након прве, конститутивне сједнице овог Савјета да се није пуно чекало да се пређе са ријечи на дјела након што је градоначелник недавно покренуо иницијативу да се ово тијело формира и у граду Приједору.
article
Драги учесници у саобраћају, поводом почетка годишњих одмора и повећаног интензитета у саобраћају који се очекује у предстојећим данима, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске подсјећа све учеснике у саобраћају да је највећи број саобраћајних незгода изазван непоштовањем ограничења брзине кретања, непоштовањем првенства пролаза, претицањем (посебно на мјестима гдје то није безбједно и дозвољено) али и вожњом под дејством алкохола и у стању повећаног умора возача.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће на XVI Meђународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локaлној заједници“ која се одржава на Копаонику.
article
ГРАДИШКА – Почетак републичке саобраћајне кампање „Лако је брзину смањити!“, која ће трајати до краја септембра ове године, озваничен је у уторак (15. јун 2021.) у Градишци. Кампања је усмјерена на смањење броја возача који не поштују ограничење брзине на путевима у Републици Српској.
article
У Добоју је данас званично отворена манифестација “Дани безбједности саобраћаја”. У оквиру манифестације, одржане су превентивне активности бесплатног техничког прегледа возила, обука дјеце из вртића на полигону за обуку дјеце у саобраћају, превентивна активност симулације коса раван и симулације превртања возила.
article
У оквиру манифестације “Дани безбједности саобраћаја”, министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић присуствовао је свечаној академији поводом Дана Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета у Источном Сарајеву.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS