Вијести

article
Субјекти безбједости саобраћаја у Републици Српској у периоду од 11. фебруара до 31. марта 2022. године провешће превентивну кампању "БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА".
article
БИЈЕЉИНА, 28. ЈАНУАРА /СРНА/ - У Бијељини су данас додијељене ауто-сједалице за бебе рођене 1. јануара, а циљ ове активности Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске јесте да популарише везивање сједалица и омогући безбједан превоз најмлађих учесника у саобраћају. Ауто-сједалице су добиле четири бебе рођене у Бијељини и једна у Зворнику.
article
Представници Агенције за бјезбједност саобраћаја Републике Српске, уручили су данас ауто-сједништа за бебе са подручја Бањалуке рођене 1. јануара.
article
Срећне и безбједне празнике жели Вам Агенција за безједност саобраћаја Републике Српске
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске као један од субјеката безбједности саобраћаја врши стручне и друге послове који се односе на организовање и континуирано усавршавање система безбједности саобраћаја у Републици Српској као и подстицање, подршку и координацију рада свих субјеката у систему безбједности саобраћаја .
article
Ученици ЈУ СШЦ „Никола Тесла“ у Броду имали су прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Бојан Шувира" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
У Приједору и Новом Граду у суборту, 25. децембра 2021. године обиљежена је кампања „Лако је алкох одбит“.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске свим првачићима Града Приједора поклонила је букваре и бојанке „Пажљивкова правила“.
article
Удружење омладине са инвалидитетом „Инфопарт” организовали су акцију за подизање свијести возача о особама са инвалидитетом као учесницима у саобраћају.
article
ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Републичка кампања „Лако је алкохол одбити“ званично је започела данас предавањем у Средњој школи „28. јуни“ у Источном Новом Сарајеву. Кампању заједнички реализују Министарство саобраћаја и веза и Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS