Вијести

article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић заједно са генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић посјетили су данас Основну школу „Петар Кочић“ у Приједору како би на симболичан начин, првих дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају. Том приликом дјеци су подјељене мајице, наљепнице, саобраћајни буквари, распореди часова и едукативни леци.
article
Дана 17.09.2014. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржана је презентација рачунарског програма „PTV VISUM SAFETY“, од стране господе Горана Јовановића, директора предузећа Appia, д.о.о. Љубљана, Република Словенија и консултанта компаније PTV господина Geralda Lamprechta.
article
Сваке године, а ове године од 16.-22. септембра обиљежава се Европска недјеља мобилности у земљама Европе, под слоганом „Наше улице, наш избор“. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске, јединице локалне самоуправе и други субјекти ће се придружити иницијативи „Наше улице, наш избор“ (22.09.2014. године).
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић заједно са савјетником Министра саобраћаја и веза Војиславом Кршић и генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић посјетили су данас Основну школу „Петар Петровић Његош“ у Масловарама, Котор Варош како би на симболичан начин, првих дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају. Том приликом дјеци су подјељене подјељене мајице, наљепнице, саобраћајни буквари, распореди часова и едукативни леци.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“ Министарство управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) организовали су радионице на тему „Савремени методе праћења безбједности саобраћаја у јединицама локалне самоуправе“.
article
Министар саобраћаја и веза Недељко Чубриловић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, директор Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије Крсто Липовац и генерални секретар Ауто-мото савеза посјетили су данас Основну школу „Јован Јованововић Змај“ у Требињу, како би на симболичан начин, прве седмице нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају. Том приликом дјеци су подјељене мајице, наљепнице, саобраћајни буквари, распореди часова и едукативни леци.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске склопила је уговор са дјечијим часописом „Јежурко“. Од септембра мјесеца 2014. године у дјечијем часопису „Јежурко“ објављиваће се чланци и илустрације на тему безбједност дјеце у саобраћају.
article
Министар саобраћаја и веза Недељко Чубриловић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза посјетили су данас Основну школу „Милан Ракић“ у Карановцу, како би на симболичан начин, првога дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају.
article
Почетак наредне недјеље значи и почетак нове школске године, а то је знак возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца . Безбједност у саобраћају је дио опште безбједности сваке земље. Један од примарних циљева је подизање свијести јавности о трагичном страдању људи у саобраћајним незгодама и превенција истих.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“ Министарство управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) организује радионице на тему „Савременe методе праћења безбједности саобраћаја у јединицама локалне самоуправе“.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab